Γιάννα Τερζή: "Ευχαριστώ Ομογένεια με στηρίζετε δυνατά στη Eurovision !

0
Η Ομογένεια έχει τη τιμητική της και η εκπρόσωπος της χώρας μας στην 63η Eurovision Γιάννα Τερζή  λίγο πριν την αναχώρηση της για Λισαβόνα, στέλνει τον δικό της μήνυμα στον Απόδημο Ελληνισμό και τον ευχαριστεί για την τεράστια στήριξη που έως σήμερα έχει λάβει.
Μια ανέλπιστη στήριξη που τη συνοδεύει με θετική ενέργεια για τη “μάχη” που πρόκειται να δώσει στις 8 Μαίου στο Altice Arena της Λισαβόνας με σκοπό την πρόκριση της Ελλάδας μας στον τελικό της 12 Μαίου και γιατί όχι στο “Ονειρο” μας για υψηλή διάκριση.
Η  συνέντευξη παραχωρήθηκε απο την καλλιτέχνιδα στη δημοσιογράφο Ζέτα Καραγιάννη η οποία διατηρεί και ανάλογη εκπομπή στην ΕΡΑ για τον Απόδημο Ελληνισμό (Πλανήτης Ελλάδα) και συμπληρωματικά έχει αναλάβει φέτος το γραφείο τύπου της Ελληνικής αποστολής (Head of Press) στη Πορτογαλία υπο την καθοδήγηση του Αρχηγού της αποστολής κου Παναγιώτη Τσολιά.
Έχει αποσταλεί σε ΜΜΕ,στις Πρεσβείες των χωρών,αλλά και σε συλλόγους και κοινότητες Ελλήνων κατοίκων του εξωτερικού που ξεχώρισαν τη φετινή Ελληνική συμμετοχή των Τερζή-Καλημέρη-Παπαθανασίου-Σταματίου από την Panik Records,και θέλουν να προβάλλουν το τραγούδι μας.
Αποσπάσματα της συνέντευξης δημοσίευσαν "αποκλειστικά" οι Eurovisionistas απο το Mikrofwno.gr 

Γιάννα ,ποιά είναι τα συναισθήματά σου όσο πλησιάζουμε προς τη Eurovision;
Ενθουσιασμός, αγωνία, ανυπομονησία!
Ποιό είναι το νόημα του τραγουδιού “Όνειρό μου;”
Είναι ένας ειλικρινής διάλογος μεταξύ Ελλάδας και Ελλήνων. Στα κουπλέ η Ελλάδα εκφράζει ένα γλυκό παράπονο και στο ρεφραίν οι Έλληνες της επιβεβαιώνουν πως η αγάπη τους γι’ αυτήν θα είναι για πάντα ζωντανή.
Τα στοιχεία των eurofans δίνουν πολύ υψηλή θέση στην ελληνική συμμετοχή. Πώς σου φαίνεται αυτό;
Δε μπορώ να το πιστέψω. Ήξερα από την πρώτη στιγμή που γράφτηκε πως είναι πολύ ιδιαίτερο κομμάτι αλλά η ανταπόκριση του κόσμου με συγκινεί καθημερινά. Τα μηνύματα που λαμβάνω είναι συγκλονιστικά, ιδιαίτερα από Έλληνες του εξωτερικού. Έχω υπάρξει κι εγώ Έλληνας του εξωτερικού για μια δεκαετία σχεδόν και η νοσταλγία για την πατρίδα μου με οδήγησε ασυναίσθητα στο να γραφτεί το Όνειρό Μου.
Για αυτή που αξίζει το τραγούδι. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.
Ποιά μηνύματα λαμβάνεις από την ελληνική ομογένεια;
«Ανατρίχιασα, συγκινήθηκα, δάκρυσα, έκλαψα…», «Μας κάνεις περήφανους, ότι θέση κι αν πάρεις είσαι νικήτρια στις καρδιές μας…».
Αυτά είναι τα λόγια που μου στέλνουν. Μου λένε ειδήμονες της Eurovision πως πρώτη φορά η Ελληνική γνώμη για την Ελληνική Συμμετοχή είναι τόσο σύσσωμη. Ειδικά τα μηνύματα της Ομογένειας είναι τόσο αυθόρμητα και ειλικρινή, το καταλαβαίνω απ΄ τον τρόπο που τα γράφουν! Μου μιλούν για το τραγούδι μέσα απ΄ την καρδιά τους! Για μένα δε ξέρετε τι σημαίνει αυτό, είναι η απόλυτη δικαίωση της πίστης  μου σ’ αυτό το κομμάτι!
Ποιό είναι το δικό σου μήνυμα προς τους Έλληνες που ζουν μακριά απ την πατρίδα;
Και μόνο με την ερώτηση κατευθείαν θολώνουν τα μάτια μου. Μόνο κάποιος που έχει ζήσει εκτός Ελλάδας καταλαβαίνει τί σημαίνει αυτό. Θέλω να πω πως το τραγούδι αυτό γράφτηκε για όλους εμάς. Και κανένας άλλος να μην το καταλάβει στη γη, δε θα με νοιάξει. Μίλησε στις καρδιές των Ελλήνων. Και στους Έλληνες που ζούνε μακριά να ξέρετε πως κρατάτε τον παλμό της Ελλάδας πιο δυνατά απ΄ όλους.
Ελπίζω το Όνειρό Μου να αναζωπυρώνει τη φλόγα που έχετε όλοι μέσα σας για την πατρίδα.
Σε ποιούς θα αφιερώσεις την εμφάνισή σου στη Λισαβόνα;
Σε οποιονδήποτε αγαπάει με τον ίδιο τρόπο που περιγράφεται στο τραγούδι. Χωρίς όρια και για πάντα. Σε όλη την ομογένεια που έχει στηρίξει το Όνειρό μου τόσο δυνατά! Σας ευχαριστώ!!
Πηγή : Mikrofwno.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !