Στην τελική ευθεία για τις νέες τηλεοπτικές άδειες! - Όλες οι εξελίξεις...

0

Στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση της λίστας με τους προσωρινούς υπερθεματιστές για τις τηλεοπτικές άδειες βρίσκεται το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ). Στόχος είναι η χορήγηση των αδειών πριν τις 4 Μαΐου.

Χθες, το Συμβούλιο έστειλε επιστολές προς τα φυσικά πρόσωπα που εμφανίζονται στα μετοχολόγια των καναλιών για να αποστείλουν υπεύθυνες δηλώσεις για το ασυμβίβαστο. Επίσης, το ΕΣΡ ζήτησε από το υπουργείο Δικαιοσύνης τα ποινικά μητρώα των μετόχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, υπάρχουν στοιχεία σε όλες τις αιτήσεις, τα οποία θα μελετηθούν και στη συνέχεια η Ολομέλεια θα συνεδριάσει για να ανακοινώσει τη λίστα με τους προσωρινούς υπερθεματιστές. Ακολουθεί το δεκαήμερο που οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέσουν ενστάσεις έως ότου υπάρξει η τελική λίστα με τους λαμβάνοντες τηλεοπτική άδεια, οι οποίοι θα πρέπει άμεσα να καταβάλουν τα 3,5 εκατ. ευρώ από το συνολικό τίμημα των 35 εκατ. ευρώ για μία τηλεοπτική άδεια.

Υπενθυμίζεται ότι οι σταθμοί που έχουν καταθέσει για να πάρουν μία άδεια είναι οι: Alpha, ANT1, STAR, ΣΚΑΪ, Epsilon και η Ελληνική Τηλεοπτική ΑΕ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !