Οι «Δύο μητέρες» διεκδικούν μια θέση στην TV!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Οι υπεύθυνοι των καναλιών έχουν αρχίσει να δέχονται προτάσεις για την τηλεοπτική σεζόν ‘18-‘19. Το MYtv και ο Παναγιώτης Μουλόπουλος φέρνει στο προσκήνιο μία από αυτές που έχει τίτλο «Two Mothers» και βασίζεται σε κορεάτικη ιδέα…

 Εδώ και αρκετό καιρό οι υπεύθυνοι των καναλιών έχουν αρχίσει να δέχονται προτάσεις από παραγωγούς και δημιουργούς ενόψει της τηλεοπτικής σεζόν 2018-2019. Μάλιστα, πολλοί έχουν καταθέσει ένα «πακέτο» προγραμμάτων διεκδικώντας μια θέση στο τηλεοπτικό τοπίο.

Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκουν οι παραγωγοί Παύλος Παπαχριστοφίλου και Σταύρος Καπελούζος με την εταιρία Pedio Productions που έχουν στραφεί στην κορεάτικη αγορά. Μετά, λοιπόν, από τον «Άντρα των ονείρων μου» που είδαμε στο STAR και το «Unknown woman» που διεκδικούν δύο κανάλια, στη λίστα έχει προστεθεί ακόμη μία σειρά με τίτλο «Two Mothers», δηλαδή «Δύο Μητέρες», που ανήκει στην KBS Global Media.

Πρόκειται για μία δραματική σειρά κορεατικής παραγωγής 2014 η οποία αποτελείται από 102 επεισόδια 40λεπτης διάρκειας. Η εν λόγω ιδέα έχει παραδοθεί σε γνωστούς σεναριογράφους ώστε να τη προσαρμόσουν στα ελληνικά δεδομένα και να επανεξεταστεί από τους ιθύνοντες των μεγάλων καναλιών που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον. Το σενάριο αφορά την ιστορία της Hwan-young, η οποία την περίοδο που ήταν έγκυος τη πήρε με το ζόρι ο πατέρας της και ο Donghyeon στην προσπάθεια του να τη σώσει, σκοτώνεται! Η μητέρα και η αδελφή του νεαρού άντρα σοκάρονται από τον θάνατο του, μέχρι που η δεύτερη αποφασίζει να την εκδικηθεί, καθώς τη θεωρεί υπεύθυνη.

Ο πατέρας της Hwan-young την αναγκάζει να παντρευτεί έναν πλούσιο επιχειρηματία νεαρής ηλικίας αλλά στη συνέχεια αποκαλύπτεται ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά λόγω ότι έχει διαγνωσθεί με καρκίνο στην γεννητική περιοχή. Στο μεταξύ, η πεθερά της την υποχρεώνει να φέρει στον κόσμο τον διάδοχο του γιου της και εκείνη μη έχοντας άλλη λύση επισκέπτεται τους καλύτερους γιατρούς για να γίνει μητέρα μέσω μιας παρένθετης. Η αδελφή του Donghyeon μαθαίνει για αυτή την κίνηση και προτίθεται να τη βοηθήσει να γίνει μητέρα, με την άλλη όμως να αγνοεί την πραγματική «ταυτότητα». Το σχέδιο στέφεται με επιτυχία ενώ μόλις φέρνει στον κόσμο το παιδί αρχίζει το δράμα της μητέρας που προσπαθεί να κρατήσει το παιδί και την άλλη που προσπαθεί να πάρει το παιδί της πίσω.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πρόταση έχει προταθεί στα μεγάλα κανάλια με κάποια από αυτά να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κάποια συμφωνία. Κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί το προσεχές διάστημα…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !