Προσπάθησαν να το αποκτήσουν αλλά τελικά... έφαγαν Χ διαπιστώνοντας ότι ανήκει στους απέναντι. Και είναι δικαιολογημένο που θέλησαν να το εντάξουν στον προγραμματισμό τους καθώς έχει πετυχημένη... προϋπηρεσία τόσο στο εγχώριο όσο και στο διεθνές τηλεοπτικό τοπίο!

Το «μήλο της έριδος» είναι το X FACTOR που τελευταία έβγαινε από τον ΣΚΑΪ, αλλά επειδή το κανάλι του Φαλήρου έχει γεμίσει το πρόγραμμά του με προϊόντα της τούρκικης εταιρείας «Acun Medya» δεν μπορούσε να πάρει και το πετυχημένο talent show μόνο και μόνο για να το… πληρώνει. Έτσι τα στελέχη του ΑΝΤ1 προσπάθησαν να το πάρουν για να το βγάλουν από τη δική τους συχνότητα, μέχρι που διαπίστωσαν ότι κάποιοι άλλοι ήταν πιο γρήγοροι!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, τα δικαιώματα του X FACTOR για τη χώρα μας τα απέκτησε το EPSILON και μάλιστα για χρόνια, καθώς η συμφωνία είναι πενταετής. Έτσι λοιπόν στο κανάλι του Αμαρουσίου έφαγαν Χ για το πετυχημένο talent show και τώρα αναζητούν κάποιο άλλο ώστε να το βγάλουν μάλιστα στην αρχή της επόμενης σεζόν πριν σκάσει το X FACTOR από την καινούργια τηλεοπτική του στέγη…!

Δεν υπάρχουν σχόλια: