Όλα τα βλέμματα πάνω του φαίνεται πως έχει τραβήξει ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά την απόφαση του να "παίξει" στο "Τατουάζ". Ο ίδιος διακατέχεται από πλήρη επαγγελματισμό, κάτι το οποίο διακρίνουν και εκτιμούν τόσο τα άτομα της παραγωγής όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές της πετυχημένης σειράς.

Μάλιστα, ο Κούλλης Νικολάου, σε συνέντευξη του στο περιοδικό "DownTown Κύπρου", αναφέρθηκε στο χαρακτήρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε στους τηλεθεατές ότι η συμμετοχή του νικητή του Survivor 2017 θα συνεχιστεί και τη δεύτερη σεζόν του "Τατουάζ".

Το στοίχημα με τον Ντάνο, το κερδίσατε;


Ο ντόρος ήταν το τερπνόν και το ωφέλιμο η ερμηνεία και ο ρόλος του. Η συνεργασία μας μαζί του θα συνεχίσει και τη δεύτερη σεζόν. Ο ρόλος του θα ισχυροποιηθεί περισσότερο. Ο Ντάνος ήταν ένα δημοφιλές πρόσωπο που μας έδωσε ένα δυνατό push up στο μάρκετινγκ της δουλειάς μας. Παρόλα αυτά, όμως, πρόκειται για έναν πολύ καλό συνεργάτη, στρατιώτη με ήθος, αξιοπρέπεια, ευλάβεια και ταπεινότητα στη συνεργασία του.

Θα υπάρξουν κι άλλοι νέοι ρόλοι στη σειρά;


Μέχρι το τέλος της σεζόν, δηλαδή μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα συμβούν πάρα πολλά σε ό,τι αφορά το σενάριο, γεγονός που μας οδηγεί στο να προστεθούν κι άλλοι ρόλοι. Άρα, κι άλλοι ηθοποιοί, δυνατά ονόματα θα προστεθούν στο καστ του «Τατουάζ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: