Σπύρος Χαριτάτος: Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Survivor, αλλά και να χορέψω στο Dancing With The Stars

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Το 2014, o Σπύρος Χαριτάτος ύστερα από πρόταση του Δημήτρη Κοντομηνά, αναλαμβάνει τη διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού Alpha 98,9, όπου θα έκανε και μια ενημερωτική εκπομπή, κάτι που επιθυμούσε. Στον Alpha98,9 έχει τη φήμη του σκληρού διευθυντή. «Αυτή η φήμη βολεύει πολύ, ειδικά όσους θέλουν να την περάσουν προς τα έξω. Είναι εύκολο να σε κρίνουν πίσω από την πλάτη σου. Μπροστά μου κανείς δεν είπε πως είμαι αυστηρός. Προσωπικά, κάνω υπομονή και θα κριθώ με τη σειρά μου στο τέλος. Τη συνείδησή μου την έχω καθαρή, από την άποψη πως δεν έβλαψα ποτέ κανέναν» αρκείται να πει.

Παράλληλα, την περίοδο των εκλογών του 2015 παρουσιάζει την εκπομπή Πρωινή Ενημέρωση στην τηλεόραση του Alpha, ενώ η στήλη «Ανειδίκευτος Εργάτης», που είναι μια δική του ιδέα και σύλληψη, αυτονομείται και γίνεται ξεχωριστή εκπομπή. Τον Απρίλιο του 2017 ανακοινώνεται το τέλος της συνεργασίας του με το ραδιόφωνο του Alpha. «Συνειδητοποίησα πως έπρεπε να φύγω, διότι μπορούσα να προσφέρω πολύ περισσότερα πράγματα σε σχέση με αυτά που ήθελαν να κάνω. Θεώρησα πως ένας κύκλος έκλεισε» ξεκαθαρίζει. Ύστερα από δέκα μήνες περίπου, ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon ανακοίνωσε τη συνεργασία μαζί του, ενώ από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 6 το πρωί ο Σπύρος θα καλημερίζει καθημερινά τους τηλεθεατές και θα τους προτρέπει να «Ξυπνάμε Μαζί», με μια infotainment εκπομπή, με ρεπορτάζ, καλεσμένους και δυνατά αντανακλαστικά. «Από τότε που έφυγα από το ραδιόφωνο μου έγιναν διάφορες προτάσεις, για να συμμετάσχω στο Nomads, το Survivor, ακόμα και στο Dancing With The Stars. Όμως, η νέα διοίκηση του Epsilon είναι ο λόγος που επιστρέφω στην τηλεόραση.

Ερχόμενος εδώ συνάντησα μια ομάδα έμπειρων ανθρώπων και γνώριμα πρόσωπα από τα παλιά. Αισθάνθηκα όμορφα και φιλικά και εισέπραξα μόνο χαμόγελα. Το 6 με 9 ήταν μια σκέψη της Άλκηστης Μαραγκουδάκη και συμφωνήσαμε μαζί να προχωρήσουμε στην υλοποίηση. Είναι μια ακόμα πρόκληση». Τον βλέπω ζεν. Δεν έχει αγωνία και άγχος για την πρεμιέρα; «Όχι, γιατί πιστεύω στη δυναμική της διάθεσης των ανθρώπων με τους οποίους θα κάνουμε την εκπομπή. Οι εκπομπές είναι η ομάδα και όχι μόνο ο παρουσιαστής και υπάρχει μια ομάδα που έχει όρεξη και θέληση για το καλύτερο, ώστε να χτίσουμε κάτι από την αρχή και να μας αγαπήσουν οι τηλεθεατές. Να γίνουμε η συνήθειά τους. Σαφώς και η εκπομπή θέλω να πάει καλά ώστε να δικαιώσω και την επιλογή της διοίκησης στο πρόσωπό μου».

peoplegreece.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !