Κι όμως υπάρχει το superfood που σε απαλλάσσει από την γρίπη σε μία μέρα και θωρακίζει τον οργανισμό σας χαρίζοντας σου ενέργεια και δύναμη.

0
Πονάνε τα κόκαλά σας, έχετε πονόλαιμο, πυρετό και βήχα;...τότε έχετε όλα τα συμπτώματα της γρίπης και του κρυολογήματος.
Πόσο εφικτό είναι όμως να απαλλαγείτε από αυτά τα συμπτώματα και να μην αρρωσταίνετε σχεδόν ποτέ;
Η βασική αιτία που κολλάμε τον ιό της γρίπης ειδικά τον χειμώνα είναι τα χαμηλά επίπεδα της βιταμίνης D, και αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός δεν έχει την κατάλληλη διατροφή ώστε να αντλήσει και να καλύψει τα χαμηλά επίπεδα της βιταμίνης D. Αντιθέτως το καλοκαίρι δεν κολλάμε τον ιός της γρίπης συχνά, διότι το σώμα μας έρχεται σε έκθεση με τον ήλιο και αντλεί μεγάλα επίπεδα βιταμίνης D.
Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα κρυολογήματα ή γρίπη προκαλείται από βακτήρια, και πολλοί γιατροί θα συνταγογραφούν αντιβιοτικά για τη θεραπεία των συμπτωμάτων. Αλλά στην πραγματικότητα, τα περισσότερα κρυολογήματα και η γρίπη προκαλούνται από ιούς. Έτσι, στις περισσότερες περιπτώσεις, η λήψη αντιβιοτικών και φαρμάκων δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.
Η εταιρεία “Greece to you” έχει δημιουργήσει μία σειρά από βιολογικά superfood με βάση διάφορες ποικιλίες από αγνό μέλι, βρώσιμο χρυσό 22καρατίων και εκχυλίσματα από ελληνικά βότανα και φυσικούς θησαυρούς όπως η μαστίχα.
meli mastixa-1.jpg
Ένα πανίσχυρο όπλο που δημιούργησε η “Greece to you” που δρα κατά της γρίπης και θωρακίζει τον οργανισμό, είναι το Αγνό πευκόμελο με βρώσιμο χρυσό 22καρατίων και εκχύλισμα από μαστίχα Χίου το οποίο είναι πλούσιο σε βιταμίνη D. Το συγκεκριμένο προϊόν ανήκει στην σειρά με τα superfoods “Amfipolis gold honey” της εταιρείας που έχει κατακτήσει μάλιστα το πρώτο βραβείο σε παγκόσμιο επίπεδο στον διεθνή διαγωνισμό υπερτροφών και βιολογικών προϊόντων στο Μάλμε της Σουηδίας στην «Nordic Organic Food Fair».
Μπορείτε να δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τον ελληνικό θησαυρό που κατακτάει τον κόσμο!
protupo2-1.jpg
Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι ότι στην χώρα μας υπάρχουν δεκάδες φυσικοί θησαυροί που μπορούν να μας απαλλάξουν από πολλά προβλήματα της καθημερινότητας μας χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να καταναλώνουμε φάρμακα.
Ενδεικτικό λοιπόν την λανθασμένης αντίληψης που έχουμε στην Ελλάδα για τις ιώσεις και τις ασθένειες είναι και τα παρακάτω νούμερα. Οι ανάπτυξη στις πωλήσεις των χημικών βιταμινών σε σύγκριση με τις βιολογικές υπερτροφές. Τα χημικά σκευάσματα βιταμινών έχουν αυξήσει τις πωλήσεις τους στο 2017 έναντι του 2016 στο 6% στην Ελλάδα, ενώ οι βιολογικές υπερτροφές μόλις 4%. Ενώ στον αντίποδα οι Βρετανοί αύξησαν τις πωλήσεις βιολογικών υπερτροφών 8% ενώ τα χημικά σκευάσματα βιταμινών είχαν πτώση -4%.

Μία δοκιμή είμαστε σίγουροι ότι θα σας αλλάξει την γνώμη για τα ελληνικά superfood. Απλά δοκιμάστε το και περιμένουμε τα σχόλιά σας….

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !