Τον γύρο τoυ Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες μία «ροζ» ταινία στην οποία φέρεται να πρωταγωνιστεί η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα από το Power Of Love, με την ίδια να ξεσπά και να «καρφώνει» συμπαίκτες της από το ριάλιτι ως υπεύθυνους!

H εν λόγω ταινία, της Sirina Entertainment, έχει τίτλο «Η ερωτική ζωή της Φαίης και του Αχιλλέα – Άρτεμις η αδίστακτη γειτόνισσα» και οι πρωταγωνιστές της έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μάσκες. Ωστόσο, κάποιοι παρατήρησαν πως υπάρχουν ομοιότητες ανάμεσα στην Γκαμπριέλα και την κοπέλα της ταινίας, η οποία, μέχρι πρότινος, ήταν διαθέσιμη και online, στην ιστοσελίδα της εταιρείας.


«Δεν είμαι εγώ στο πορνό! Είναι κάποια που μου μοιάζει!», ξεκαθαρίζει, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, η 28χρονη και συνεχίζει: «βρήκα αυτόν που ανέβασε το βίντεο και μου ζήτησε συγγνώμη! Μου είπε “δεν είπα ότι είσαι εσύ! Είδαμε ότι σου μοιάζει η κοπέλα και το κάναμε για πλάκα!”. Όλο αυτό έγινε για να με υπονομεύσουν! Είναι σκευωρία για να εκτεθώ και να μη με συμπαθεί ο κόσμος».

Προειδοποιώντας πως θα κινηθεί νομικά, υποστηρίζει πως πίσω από όλο αυτό κρύβεται ένα αγόρι και ένα κορίτσι τα οποία συμμετέχουν στο Power Of Love. «Υποψιάζομαι ότι έχει ξεκινήσει από συμπαίκτη και συμπαίκτρια μου στο Power Of Love. Δεν είμαι αρεστή γιατί λέω τις αλήθειες. Γι’ αυτό και με ψήφισαν για να αποχωρήσω! Έχω ήδη κινηθεί νομικά για το βίντεο. Με τη βοήθεια του δικηγόρου μου και της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος θα βρω την άκρη μου! Όταν θα έχω αποδείξεις θα μιλήσω με ονόματα. Θα τους ξεμπροστιάσω για πολλά πράγματα που ξέρω», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: