#MasterChefGR: Όλη η αλήθεια για τα spoilers και τις φωτογραφίες των παικτών εκτός παιχνιδιού...

0

Το "MasterChef" καθημερινά φλερτάρει με την κορυφή της τηλεθέασης ενώ οι παίκτες γίνονται θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο και όχι μόνο.

Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησαν 3 φωτογραφίες που διαδοχικά πρόδωσαν τις αποχωρήσεις που είδαμε ήδη ή αυτές που πιθανότατα θα δούμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες μέσα από τα επεισόδια που μεταδίδονται από τη συχνότητα του Star.

Τι συμβαίνει, λοιπόν, και πλέον τηλεθεατές σε ρόλο παπαράτσι εντοπίζουν σε διάφορα σημεία της πόλης;

Το μυστήριο έλυσε ο Βασίλης Χατζόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό "DownTown". «Ήμασταν έξω περίπου ένα μήνα πριν από την αποχώρησή μας. Εγώ αυτό που έλεγα σε κάποιον όταν απορούσε που με έβλεπε είναι: "Φίλε, έχουμε ρεπό πλέον"» ανέφερε ο δημοφιλής παίκτης που αποχώρησε οριστικά πριν λίγες ημέρες, ενώ η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη συμπλήρωσε στην ίδια συνέντευξη: «Δεν είχαμε περιορισμό στο να μη βγούμε έξω για να μη γίνει spoiler. Προφανώς όμως και δεν μπορούσαμε να πούμε τι θα γίνει στη συνέχεια». 

Όσο για τον Σελίμ Σελτζούκ φαίνεται πως είχε παραπάνω περιορισμούς από τους συμπαίκτες του. Ο ίδιος δήλωσε: «Όσο έπαιζα στο MasterChef δεν κυκλοφορούσα καθόλου γιατί με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν ότι δεν πρέπει να με βλέπουν on line στα social media. Ήταν λες και ήμουν φυλακή! Δουλειά- σπίτι, σπίτι- δουλειά. Όταν οι πελάτες μού ζητούσαν selfie τούς έλεγα ότι απαγορεύεται να τη βάλουν στα social media και κανείς δεν έγραψε τίποτα!».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !