Για δεύτερη σεζόν βλέπουμε τον Σωτήρη Κοντιζά στο ρόλο του κριτή στο MasterChef και συνεχίζει να εντυπωσιάζει τόσο με την εμφάνιση του, όσο και για τις κριτικές του.

Ο Ελληνοιάπωνας μάγειρας μίλησε στο περιοδικό "People" για τον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού, ενώ αναφέρθηκε και στον ανταγωνισμό με το Survivor.

Φέτος το Master Chef σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Έχεις βρει περισσότερο τα πατήματά σου;
«Η πρώτη χρονιά ήταν πιο αναγνωριστική και η δεύτερη έρχεται έχοντας την εμπειρία της πρώτης στην πλάτη σου. Ο Λεωνίδας έχει περισσότερη εμπειρία στα πλατό από μένα και τον Πάνο, όμως η χημεία μας έδεσε πάρα πολύ. Πλέον είμαστε και οι τρεις πιο έμπειροι».

Βλέποντας το παιχνίδι, έχω την αίσθηση πως φέτος έχει πιο πολλά στοιχεία ριάλιτι.
«Ό,τι γινόταν πέρσι εξακολουθεί να γίνεται και φέτος. Το κεντρικό φορμάτ του παιχνιδιού είναι μαγειρικό και παραμένει. Σίγουρα στην τελική επιλογή των σκηνών έχουν εμβαθύνει στους χαρακτήρες κι αυτό ο κόσμος μέχρι στιγμής το έχει αποδεχτεί. Όταν κάνεις τηλεόραση, πρέπει να ικανοποιήσεις τους τηλεθεατές που σε παρακολουθούν, κρατώντας φυσικά την αξιοπρέπειά σου και καταλαβαίνοντας το όχημα που έχεις ανεβεί».

Το Master Chef κοντράρεται στα ίσα με το Survivor 2. Είσαι ικανοποιημένος με τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει;
«Δεν κοντράρεται, το νικάει! Δεν παίρνουμε εμείς τα νούμερα, αλλά μας τα αναφέρουν για να γνωρίζουμε την πορεία του παιχνιδιού. Σίγουρα νιώθεις ικανοποίηση. Εμείς, όμως, και να μη νικούσε, από τη στιγμή που έχουμε κάνει κάτι ποιοτικό και ωραίο, είμαστε χαρούμενοι. Εγώ ένιωθα το ίδιο και με το περσινό αποτέλεσμα. Είσαι χαρούμενος όταν κάνεις μια καλή δουλειά και το ίδιο συναίσθημα έχει και το κανάλι».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]