Πάτωσε σε νούμερα η πρεμιέρα του Hell s Kitchen. Με χαμηλά ποσοστά και το Ράδιο Αρβύλα

11
Πρεμιέρα έκανε χθες το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 Hell s Kitchen. Ο ΑΝΤ1 για μια ακόμα φορά μπήκε καθυστερημένος στην αρένα αφήνοντας τους αντιπάλους να αλωνίζουν..., τα αποτέλεσμα γνωστά και κυρίως αναμενόμενα. Ίσως μόνο οι Αντεννικοι να περίμεναν το ριαλιτι να κάνει νούμερα, πράγμα που φυσικά δεν έγινε κιόλας. Ίσως ο Κυριακού θα πρέπει να αναλάβει δράση για το Ελληνικό κανάλι ,που ακόμα ανταγωνίζεται το MEGA..., μόνο που αυτό δεν έχει καν πρόγραμμα.

Σε όλη αυτή την κατάσταση, σε χαμηλά νούμερα τηλεθέασης κινήθηκε και το Ράδιο Αρβύλα αφού σημείωσε 15% στο γενικό και 12,5% στο δυναμικό κοινό.

Αναλυτικά τα ποσοστά

Σύνολο κοινού
Survivor 30,7%
Το Τατουάζ 21%
MasterChef  20,4%
Hell’s Kitchen  8,8%


Κοινό 18-54 
Survivor  33,4%
MasterChef  24,7%
Το Τατουάζ  17,5%
Hell’s Kitchen  10,4%

*Δεν ειναι τα καθαρά ποσοστά τηλεθεασης.

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κατάντια. Πώς να δεις το μαγειρικό ριάλιτι, όταν έχεις συνηθίσει να βλέπεις μάστερ σεφ: Ο κύριος Λάτσιος ακούει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξεχασατε να βαλετε και το σοι που εκανε 21!
    επισης ειδα εχθες οτι το mega εβαλε παρα στισ 9 κ στι 10 εισαι το ταιρι μου!αληθεια πως τα πηγαν??
    Παντως το survivor και το τατουαζ κρατησαν το κοινο τους!!
    Και να πουμε οτι τις δευτερες μονο το master chef τελειωσε 12 παρα 10
    τις αλλες μερες τελειωνει 11 παρα.Οι αρβυλα σε λιγο θα βγαινουν 1 το βραδυ ελεος!ας παιξει στον ανταγωνισμο!11 με 1,δηλαδη αν βγαινεις 1 παρα και τελειωνεις 3 παρα και κανα 30 εισαι πετυχημενος???ελεος.ας βαλουν τα παλικαρια πεμπτη και κυριακη 23.00 και δευτερα τριτη ας παιζουν οι αρβυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κόσμος ούτε zapping δεν κάνει πια στον Αντ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να το ξαναπαιξουν αποψε το Hells kitchen να το μαθει ο κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλη μια επιτυχία του Λατσιου. Συγχαρητήρια. Κατέστρεψε και το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα στην ιστορία του ΑΝΤ1. Τους Αρβύλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το τουρκικο στις 16:00 ποσο εκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να κανουν τα προγραμματα του ant1 τετοια ποσοστα στην πρεμιερα φανταστειτε τι θα κανει στη συνεχεια!! Τι νομιζαν; Οτι ο Κανακης θα ηταν για παντα στην κορηφη; Και πως εκανε καριερα; Σατηριζοντας ολο τον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λογικο ηταν γιατι ειχε ανταγωνισμο ενα παρομοιο προγραμμα με το οποιο πολλοι εχουν πορρωθει εδω κ λιγους μηνες κ μαλιστα το χθεσινο επεισοδιο ηταν πολυ δυνατο,οποτε δε θα το αφηναν για να δουν κατι παρομοιο,δεν υπαρχει αλλος λογος να πατωσει μιας κ ειχε ολα οσα χρειαζεται ενα ριαλιτι για να παει καλαδλδ τον Μποντρινι στον παλιο κακο του εαυτο ,σωστη επιλογη παικτων,ιντριγκα,υστερια,τσακωμοι,χιουμορ,διασημοι καλεσμενοι ηταν μια πολυ δυνατη πρεμιερα,σωστα ειχε σκεφτει ο αντ1 να το βαλει τη μονη μερα που δεν εχει μαστερ σεφ αλλα το σταρ του το χαλασε,αν δεν ηταν το μαστερ σεφ θα εκανε καπου 16-18% πιστευω,κ για να λεμε την αληθεια κ το μαστερ σεφ για τετοιο επεισοδιο σαν το χθεσινο ειναι καπως χαμηλα αυτα τα νουμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα ανεβασετε τα καθαρά νουμερα των εκπομπων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατ` εμέ ο αντ1 εκτός από μειωμένα αντανακλαστικά, αφήνει και μια αίσθηση υπεροψίας. Το star, εδώ και μια βδομάδα έκανε γνωστή την αλλαγή (αν κ δε συμφωνώ με αυτή, γιατί επίσης αποτελεί δειγμα υπεροψίας, υπέρμετρης φιλοδοξίας και έλλειψης σεβασμού προς το τηλεοπτικό κοινό τη στιγμή που ήδη έκανε νούμερα) και ο ΑΝΤ1, αντί να μεταφέρει την πρεμιέρα μια μέρα πριν, δηλαδή την Κυριακή, (αλλαγή που θα προλάβαινε κιόλας να διαφημίσει) αποφάσισε να αναμετρηθεί με ένα πρόγραμμα (που ήδη ειχε χτίσει το κοινό του). Την Κυριακή, τουλαχιστον θα μπορούσε να είναι μόνο του μέχρι τις 10, 10 και κάτι, οπότε κ ουσιαστικά ξεκινάει το Survivor. Αλλά ήδη θα είχε κερδίσει έναν σεβαστό αριθμό τηλεθεατών. Αν θεωρούσαν ότι θα πατωνε με τη δικαιολογία ότι πάτωσε το sunday live, τότε πολύ απλά αυτό προδίδει εκτός των αλλων και αδικαιολόγητη απειρία, γιατί το Hell`s Kitchen είναι από τα πιο πετυχημένα προγράμματα στο εξωτερικό. Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπον το λόγο που επέλεξε να το ρίξει απέναντι στο master chef. Τί περίμενε δηλαδή; Να αφήσει ο κόσμος το master chef που το παρακολουθεί καιρό; Έτσι έγινε και με το καινούριο τούρκικο, το οποίο αντικειμενικά ήταν μια εξαιρετική παραγωγή, που όμως πάτωσε απέναντι στο master chef, στην ζώνη 9-10. Επιπλέον, μιλάμε για ουσιαστική καθυστέρηση. Ο αντ1 γενικά διαφημίζει τις παραγωγές που Θαααα έρθουν, και αυτές είτε δεν έρχονται ποτέ, είτε έρχονται κατόπιν εορτής. Στα σχέδια του προφανώς και ήταν να βγει το μαγειρικο σοου νωρίτερα, αλλά, ενώ έβλεπε τον ανταγωνισμό και το κοινό που χτίζουν τα άλλα κανάλια, αντί να επισπεύσει τις διαδικασίες (χωρίς ομως προχειροτητες) και να βγάλει το σόου νωρίτερα, κινήθηκε πάλι με ρυθμούς χελώνας, σαν να παίζει μόνος του. Τέλος, ένα σοβαρό κανάλι, φροντίζει να βγάλει προγραμμα καινουριο αρχες Σεπτεμβρη και αρχές Ιανουαρίου, όπως γίνεται παγκοσμίως (σε πολλές χώρες και νωρίτερα, ενώ άλλες δε σταματούν ποτέ για διακοπές τόσης διάρκειας). Οι εποχές της προχειρότητας, των αρπαχτων, των προγραμμάτων που βασίζονται σε πρόσωπα και όχι σε ουσία, και της δεδομένης τηλεθέασης πέρασε ανεπιστρεπτί, το κοινό έγινε πιο απαιτητικό και έχει ποικίλα ενδιαφέροντα, και ο Αντ1 πρέπει να προσαρμοστεί, να μη θεωρει τίποτα δεδομένο και να καταλάβει ότι "τηλεοπτικοί θρονοι" δεν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συμφωνω με 4:03 θα ηταν πολυ καλη επιλογη να παει κυριακη 9-11 κ να δωσει καλη πασα στο 4χχχ4,το οποιο για καποιον ανεξηγητο λογο τη κυριακη επαιξε 1 τα μεσανυχτα ενω πριν ειχε επαναληψεις.Τι φαση,ερασιτεχνες να εκαναν τον προγραμματισμο του αντ1 καλυτερα θα τα καταφερναν,οπως επισης θα μπορουσε να παει κ σαββατο ο μποντρινι να καλυψει το κενο του μαστερ σεφ κ να δωσει καλη πασα στον Αθεριδη,ελπιζω να τη σκεφτουν μια τετοια αλλαγη ειναι κριμα τετοιο προγραμμα να ειναι αλλη μια αποτυχια του αντ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !