Τελικά, ιστορία γράφουν οι ανδροπαρέες...Αυτό φαίνεται να πιστεύει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Αφότου ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα οι συζητήσεις του με τον ΑΝΤ1 για εκπομπή στην απογευματινή ζώνη, ο παρουσιαστής "κατέβασε" νέα πρόταση, αυτή τη φορά με στόχο την prime time. Κεντρική ιδέα είναι ότι το βραδινό πρόγραμμα θα αναλάβει μία ανδροπαρέα με διακριτούς ρόλους για τον καθέναν. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρότεινε μαζί του να μετέχουν επίσης ο ήδη επί μακρόν συνεργάτης του Δημήτρης Σταρόβας, ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάββας Πούμπουρας. Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 "ακούν" την πρόταση (ήδη έχουν γίνει δύο συναντήσεις για το θέμα), αλλά δεν φαίνονται πρόθυμοι,για την ώρα, να επιχειρήσουν άλλον πειραματισμό με κάτι μη δοκιμασμένο τόσο σύντομα και μάλιστα ειδικά μετά το "κόψιμο" του "Sunday Live".

Πηγή: Real Life-Ναταλία Ανδρικοπούλου

2 σχόλια:

CakeNet είπε...

Πρέπει να μάθει ο ΑΝΤ1 ότι αν δεν κάνει πράγματα δεν θα δει άσπρη μέρα! Είναι καλύτερη δηλαδή η απραξία με ανόητες επιλογές από το να μην κάνει τίποτα;
Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να τρέχουν αυτή την στιγμή ήδη τουλάχιστον 10 φρέσκα, έστω και οικονομικά αλλά φρέσκα πρότζεκτ για διαφορετικές ζώνες της ημέρας!
Θυμάμαι τις εποχές που ο Μίνωας Κυριακού έβγαζε καινούργια πράγματα στον αέρα ακόμη και μέσα σε ελάχιστες ημέρες, ας αφήσουν τις ανούσιες συσκέψεις και να δουλέψουν επιτέλους χωρίς κόμπλεξ δήθεν ανωτερότητας!

Αν εχεις ιδεες είπε...

Εγώ δε βρίσκω καλή την ιδέα αλλά για κπ λόγο εμπιστεύομαι παρα πολύ τη γνώμη του Γρηγόρη. Έχει εμπειρία κ ξέρει τον κόσμο πολύ καλά.Εγινε πρωτοκλασάτος παρουσιαστής κι όμως είναι ακόμα ο ίδιος που βλέπαμε πριν χρόνια.

Bottom Ad [Post Page]