ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η νέα καθημερινή ΕΛΛΗΝΙΚΗ σειρά του Epsilon tv. Όλο το ρεπορτάζ

1
Το Epsilon είναι αποφασισμένο να επενδύσει στην ελληνική μυθοπλασία και γι’ αυτό αναζητούν ήδη τις ιδανικές προτάσεις. Μία από αυτές φαίνεται να είναι η καθημερινή σειρά «Οργή» η οποία έχει δόση από «Μόντε Κρίστο» και μετά από ένα πιλοτικό επεισόδιο που εντυπωσίασε ο σκηνοθέτης Σταυρος Ποταμάρης και η γνωστή σεναριογράφος Αντα Γκουρμπαλή ετοιμάζονται να μας ταξιδέψουν σε μια ιστορία πάθους και εκδίκησης μέσα από τη συχνότητα του epsilon!
 Ένας μεγάλος έρωτας, ένας άντρας που μπαίνει άδικα στη φυλακή και ένα καλά κρυμμένο μυστικό είναι τα βασικά συστατικά της ιστορίας εκδίκησης που αποτελούν το σενάριο της «Οργής»! Αν και τις τελευταίες εβδομάδες το συγκεκριμένο project διεκδικούσε εκτός από το epsilon και άλλο μεγάλο κανάλι, οι πληροφορίες μας λένε ότι οι παραγωγοί προχωρούν τις επόμενες μέρες σε υπογραφή με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη η οποία πίστεψε από πέρυσι σε αυτή την πρόταση και την πήρε μαζί της!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ποτε θα προβληθει τωρα ή την νεα σεζον;Αν ειναι γι'αυτην μακαρι να την βαλουν στο prime time θα τσιμπησει διψηφια νουμερα απεναντι απο την νεκρη βραδινη ζωνη του Αντ1!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !