Το Epsilon είναι αποφασισμένο να επενδύσει στην ελληνική μυθοπλασία και γι’ αυτό αναζητούν ήδη τις ιδανικές προτάσεις. Μία από αυτές φαίνεται να είναι η καθημερινή σειρά «Οργή» η οποία έχει δόση από «Μόντε Κρίστο» και μετά από ένα πιλοτικό επεισόδιο που εντυπωσίασε ο σκηνοθέτης Σταυρος Ποταμάρης και η γνωστή σεναριογράφος Αντα Γκουρμπαλή ετοιμάζονται να μας ταξιδέψουν σε μια ιστορία πάθους και εκδίκησης μέσα από τη συχνότητα του epsilon!
 Ένας μεγάλος έρωτας, ένας άντρας που μπαίνει άδικα στη φυλακή και ένα καλά κρυμμένο μυστικό είναι τα βασικά συστατικά της ιστορίας εκδίκησης που αποτελούν το σενάριο της «Οργής»! Αν και τις τελευταίες εβδομάδες το συγκεκριμένο project διεκδικούσε εκτός από το epsilon και άλλο μεγάλο κανάλι, οι πληροφορίες μας λένε ότι οι παραγωγοί προχωρούν τις επόμενες μέρες σε υπογραφή με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη η οποία πίστεψε από πέρυσι σε αυτή την πρόταση και την πήρε μαζί της!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποτε θα προβληθει τωρα ή την νεα σεζον;Αν ειναι γι'αυτην μακαρι να την βαλουν στο prime time θα τσιμπησει διψηφια νουμερα απεναντι απο την νεκρη βραδινη ζωνη του Αντ1!