Μετά το Survivor, η Ευρυδίκη  Βαλαβάνη δοκιμάζεται σε ένα ακόμα σόου, αυτή τη φορά χορευτικό –με εκείνη, βέβαια, να νιώθει πως της είναι πιο δύσκολο από το reality επιβίωσης! Η ίδια μίλησε για όλα στο περιοδικό "People".

Ποιος πιστεύεις ότι θα είναι ο νικητής του Dancing With The Stars 6;

Χωρίς να θέλω να επηρεάσω κάποιον, πιστεύω πως ο νικητής θα είναι ο Βαγγέλης Κακουριώτης. Έχει όλο το πακέτο, είναι δουλευταράς, ό,τι του πει η χορογράφος του το εκτελεί με ακρίβεια, είναι ωραίο παιδί και έχει φανατικές θαυμάστριες. Επίσης, έχω ξεχωρίσει την Άννη Πανταζή. Είναι πανέμορφη και καλό παιδί, έχει στις πλάτες της πλούσιο υλικό από τη ρυθμική που μπορεί να δουλέψει. Τέλος θεωρώ πως η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό. Τη θαυμάζω γιατί είναι δυναμική, δεν το βάζει κάτω ποτέ και μπορεί να συνδυάζει αρμονικά τη μητρότητα με τα επαγγελματικά της.

Οι μεταξύ σας σχέσεις στο παιχνίδι φαίνονται άψογες. Εντάσεις υπάρχουν όταν σβήνουν τα φώτα;

Όλα τα παιδιά είναι φανταστικά, και το λέω με κάθε ειλικρίνεια. Δεν υπάρχουν ούτε εντάσεις ούτε κόντρες. Όταν κάνουμε τις πρόβες, είμαστε όλοι από κάτω και ο ένας χειροκροτάει, εμψυχώνει και διορθώνει τον άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: