#DWTSGR: Ποιος παίκτης αποχώρησε χθες "πετώντας" τα καρφάκια του;

0

Εκτός DWTS βρίσκεται από χθες το βράδυ η Πηνελόπη Αναστοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός έλαβε τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους κριτές και το κοινό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το χορευτικό show του ΑΝΤ1.

«Θέλω να πω ότι πέρασα πολύ ωραία. Είχα βλέψεις να μείνω πολύ περισσότερο. Δεν θεωρώ τίποτα αυτονόητο, έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι αυτή η χορογραφία θα μας έδιωχνε. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν βαθμολογήθηκε σωστά, κατά τη γνώμη μου. Αυτά που μου δίδαξε τα έκανα, δεν έγινε κάποιο λάθος, δεν χάσαμε κάποιο βήμα. Αλλά επειδή παίζει πολύ ρόλο η ψήφος του κοινού, είναι απόλυτα σεβαστό. Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία. Μπήκα σε μια ωραία διαδικασία, έφτιαξα το σώμα μου, έμαθα καινούργια πράγματα.
Και η αλήθεια είναι ότι επειδή είχα χάσει λίγο το κίνητρό μου για διάφορα πράγματα που δεν συμφωνώ, σε σχέση με το πώς έρχεται ένα αποτέλεσμα, είμαι οκ και πολύ ικανοποιημένη που θα γυρίσω full time στο σπίτι μου, στο παιδάκι μου και θα αφοσιωθώ σε πράγματα που έκανα μέχρι να μπω», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !