Απίστευτο! Με μονοψήφια το «Dancing with the stars»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
9
Τα πράγματα στον ΑΝΤ1 είναι πολύ ζόρικα.
Μόνο ο Γιώργος Παπαδάκης, η Φαίη Σκορδά και η Μαρία Μπεκατώρου καταφέρνουν να φέρνουν πρωτιές στον ΑΝΤ1. Ένα ακόμα "χτύπημα" ήταν το χθεσινό "Dancing with the stars", το οποίο σημείωσε ποσοστό-ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, στο σύνολο σημείωσε 13,6%, ενώ στα νεανικά κοινά 9,9%, πέφτοντας για πρώτη φορά κάτω από τη βάση του 10%, σημειώνοντας πολύ χειρότερα νούμερα και από το "Sunday Live", παρά τις προσθήκες νέων παικτών.


Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εχθές ήταν ειδική μέρα. Έπαιζε Παναθηναϊκός Ολυμπιακός στο μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεμα χρονου ητανε νομιζω αυτο το σοου ειναι μονο για κυριακες που επαιζε μονο του παλιοτερα,αν εχει ανταγωνισμο αντε να δεις τα πρωτα επεισοδια απο περιεργεια αλλα απο εκει κ περα δεν υπαρχει το στοιχειο της εκπληξης οπως υπαρχει στα αντιπαλα προγραμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 30 Mαρτίου το τελευταίο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο λατσιος ποτε θα παραιτηθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε θεωρώ ότι είναι τόσο κακό. Οκ εγώ βαριέμαι την επιτροπή αλλά πάντα την βαριόμουν.Παλια όμως εσκαγα στα γέλια βλέποντας τις πρόβες των παικτών.Ειναι η μουτζα που έφαγε ο Αντ1 φέτος.Δεν είναι δυνατόν όλα να πηγαίνουν στραβά. Οκ δεν αξίζει 25αρια το DWTS ούτε το Sunday Live.Σε καμία περίπτωση όμως κ 9!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι γίνεται ρε παιδιά; Εδώ κάτι "παίζει" δεν γίνεται να μην πηγαίνει τίποτα καλά στον Αντ1 και να κάνουν νούμερα στα άλλα κανάλια με ανούσια ριάλιτι και εκπομπές. Εδώ κάτι"βρωμάει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω γράψει κι εγώ για τις επιλογές του Αντ1 το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά αυτά τα ποσοστά θεωρώ ότι είναι απολύτως άδικα! Την ίδια στιγμή μάλιστα που το τρας πρόγραμμα του ΣΚΑΙ είχε αρκετά μεγαλύτερα ποσοστά, πιστεύω ότι είμαστε εμείς οι τηλεθεατές τελικά ο λόγος που έχουμε την τηλεόραση που μας αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καθισα και τοιδα ολο εχθες πρωτη φορα.Δεν ηταν κατι το σπουδαιο . Απλα καταλαβα οτι ο λιαγκας μπηκε στο τρυπακι να βαλει λιγο ιντριγκα του τυπου ριαλιτι ταλεντ σοου . Σε αυτο το σοου ειναι λαθος να βαζεις τσακωμους και στημενες ιντριγκες. Επισης ο λιαγκας εχει μπει στο τρυπακι να γινει η πιο απωθητικη τηλεπερσονα που υπαρχει . Απιστευτα ξινος . Και δε λες ποτε σε εναν μιχαλη σειτη και στον οποιονδηποτε βεβαια το προβλημα σου και το προβλημα σου.Απο τη στιγμη που και ο αλλος χορευει αξιοπρεπεστα . Ωραια τα ζευγαρια η αραβανη υπεροχη το σοου ομως ειναι στην 7η σεζον ποσο να πουλησει βρε παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χθες το βραδυ ο Αντ1 το εβαλε σε επαναληψη,λετε να αλλαξει μερα το Dwts6 και να προβαλλεται πια το Σαββατο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !