ΟΙ CELEBRITIES ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 2Ο LIVE… KAI ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Το Celebrity Game Night, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», υποστηρίζει την ανεξάρτητη μη κυβερνητική οργάνωση, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος

Με τη δεύτερη εκπομπή του, έρχεται το "Celebrity Game Night", στον ΑΝΤ1, το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 21.00, με παρουσιαστή τον Θοδωρή Αθερίδη!

Έξι celebrities θα είναι μαζί μας για να παίξουν και να διαγωνιστούν σε πολλές και διαφορετικές ενότητες με στόχο να αναδείξουν τον ένα παίκτη της ομάδας τους νικητή και φυσικά να διαθέσουν τα δικά τους κέρδη για καλό σκοπό!

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», που στηρίζει δράσεις που αφορούν στο παιδί, τα έσοδα που θα συγκεντρώνονται από τα κέρδη των Celebrities σε κάθε επεισόδιο, θα διατίθενται για την υποστήριξη του έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Το Σάββατο 3 Μαρτίου, στη μία ομάδα θα δούμε τους: Αντώνη Λουδάρο, Τζένη Μπότση και Ευαγγελία Μουμούρη ενώ στη δεύτερη ομάδα, συμμετέχουν οι Κώστας Αποστολάκης, Μπέσυ Μάλφα και Ρένα Μόρφη.

 

Δύο ομάδες, με 3 celebrities και 1 παίκτη η κάθε μία (σύνολο 6 celebrities και 2 παίκτες), ανταγωνίζονται σε γνωστά αγαπημένα αλλά και σε ολοκαίνουρια ξεκαρδιστικά παιχνίδια!

Τα κέρδη κάθε φορά μοιράζεται ο νικητής - παίκτης με τον αντίστοιχο celebrity. Τα κέρδη από πλευράς των celebrity καλεσμένων θα διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την υποστήριξη του έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος."Celebrity Game Night": Απόψε στις 21.00 στον ΑΝΤ1!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]