«Εύχομαι
όλες οι εκπομπές να φτάνουν μέχρι το τέλος τους, να μην κόβονται», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Ooh la la! και τον Νίκο Μισίρη, ανοίγοντας το φλέγον θέμα.

«Το Πολύ την Κυριακή ήταν πριν από πολλά χρόνια, το 2005. Το Sunday Live είναι μια εκπομπή αγγλική.

Είναι η εποχή που μπορείς να κάνεις τα πάντα στην τηλεόραση. Είμαι στον ΑΝΤ1, συζητάμε με το κανάλι. Είμαι ετοιμοπόλεμος γιατί έχουμε μεγάλες τηλεοπτικές μάχες.

Πάντα ο Αντώνης Κανάκης είχε έναν ρόλο συμβούλου. Είμαστε φίλοι αλλά δεν κάνουμε την ίδια παρέα που κάναμε παλαιότερα. Όταν σταματάς να είσαι εργένης και είσαι σε απόσταση δεν βρίσκεσαι τόσο πολύ. Ο Αντώνης έχει δώσει πολύ ωραία τηλεοπτικά δείγματα με πολύ μεγάλες επιτυχίες, οι ιδέες του είναι πάντα πάρα πολύ ωραίες, τα τηλεοπτικά μηνύματα που βγάζει είναι σωστά. Το αν υπήρξαν διαφωνίες μεταξύ μας τηλεοπτικά, τις λύνεις μιλώντας. Εγώ μέχρι τώρα με τον Γιάννη Λάτσιο μιλάω, αυτός είναι διευθυντής, με αυτόν συζητάω για κάποια πρόταση».
Στην κάμερα των Αποκαλυπτικών, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξομολογήθηκε: «Η πρόταση που είχα για μεσημεριανή εκπομπή δεν ήταν κάτι που ήθελα να κάνω. Συζητάμε προτάσεις, αλλά το θέμα είναι να είναι κάτι καλό. Είναι μια εποχή που ο ΑΝΤ1 δίνει έναν αγώνα σημαντικό κι εγώ δεν θέλω να μείνω έξω από τη φωτιά. Είναι εύκολο να μείνεις έξω από τη φωτιά όταν καίει παντού το τοπίο. Δεν υπήρξα ποτέ στη ζωή μου έτσι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]