Αυτή είναι η νέα σειρά της ΕΡΤ! - Ποια η υπόθεση, τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια;

2

ΝΕΑ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Peaky Blinders»

Δραματική γκαγκστερική σειρά εποχής,  παραγωγής Αγγλίας 2013.
Η σειρά βασίζεται στην πραγματική ιστορική συμμορία των «Peaky Blinders» του Μπέρμιγχαμ.
Δημιουργός της σειράς είναι ο Στίβεν Νάιτ.
Παίζουν: Κίλιαν Μέρφι, Πολ Άντερσον, Έλεν ΜακΚρόρι, Σαμ Νιλ, Τομ Χάρντι, Άναμπελ Γουόλς, Νόα Τέιλορ.

Η σειρά εξελίσσεται στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ στην Αγγλία, το 1919, μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και παρακολουθεί τη ζωή και τα κατορθώματα της συμμορίας «Peaky Blinders». Ο ίδιος ο Ουίνστον Τσόρτσιλ αναθέτει στον επιθεωρητή Τσέστερ Κάμπελ να αντιμετωπίσει την εγκληματική της δράση και να επιστρέψει από το Μπέλφαστ, όπου είχε αναλάβει να καθαρίσει την πόλη από τον IRA, τους κομμουνιστές, τις συμμορίες και τους αναρχικούς.

Η σειρά ενθουσίασε κοινό και κριτικούς και χαρακτηρίστηκε ως η πιο έξυπνη, ατμοσφαιρική και συναρπαστική δραματική σειρά του BBC τα τελευταία χρόνια.
Το εξαιρετικό καστ, η ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής, η σκηνοθεσία, τα εκπληκτικά κοστούμια και το μαεστρικό ντύσιμο κάθε σκηνής με τρομερά μουσικά κομμάτια, είναι οι σημαντικότεροι λόγοι που κάνουν τη σειρά να ξεχωρίζει.
Ένα rock and roll ταξίδι Nick Cave, Artic Monkeys, PJ Harvey, White Stripes μέχρι και Johnny Cash, σε απόλυτη αρμονία με τον αέρα και το στυλ της περιβόητης συμμορίας.


Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018, στις 22:00
(Α’ Κύκλος). Έναρξη – Επεισόδιο 1ο. O Tόμας Σέλμπι, αρχηγός της συμμορίας «Peaky Blinders» στο Μπέρμιγχαμ, βρίσκει ένα φορτίο με όπλα και προβληματίζεται. Ξέρει ότι θα μπλέξει με το Nόμο αν τα κρατήσει, αλλά από την άλλη, η συμμορία θα γίνει πανίσχυρη. Ταυτόχρονα, κάνει έξαλλο τον αδελφό του, Άρθουρ, όταν στήνει μια ιπποδρομία χωρίς την άδεια του Μπίλι, του ανθρώπου που κανονίζει τις κούρσες.
Οι Σέλμπι θα μπλέξουν άσχημα όμως, όταν ο επιθεωρητής Τσέστερ Κάμπελ -τοποθετημένος στο Μπέλφαστ από τον υπουργό Εξωτερικών Ουίνστον Τσόρτσιλ- αναλαμβάνει να επιστρέψει τα κλεμμένα όπλα στο εργοστάσιο χωρίς να το πάρει είδηση ο Τύπος. Επίσης, η οικογένεια δεν ξέρει ότι η καινούργια σερβιτόρα στην παμπ της γειτονιάς, η Γκρέις, είναι μυστική πράκτορας που δουλεύει για τον Κάμπελ.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, στις 22:00
(Α’ Κύκλος). Επεισόδιο 2ο. Ο Τόμας Σέλμπι ξεκινά συνεργασία με τον Μπίλι Κίμπερ – τον άνθρωπο που μπορεί να τον βοηθήσει να πραγματοποιήσει το όνειρό του να στήσει μια νόμιμη επιχείρηση με στοιχήματα. Για να το καταφέρει, αναγκάζεται να μπλέξει με μια οικογένεια Τσιγγάνων- τους Λι- και έχει μαζί τους κακά ξεμπερδέματα.
Στο μεταξύ, η Πόλι μαθαίνει πως η Άντα είναι έγκυος από τον Φρέντι και τους αγοράζει εισιτήριο για να το σκάσουν στην Αμερική. Ο Φρέντι όμως, δεν σκοπεύει να πάει πουθενά και κάνει πρόταση γάμου στην Άντα.
Ο Τόμας συμφωνεί με τον επιθεωρητή Κάμπελ να του παραδώσει τα κλεμμένα όπλα και να διασφαλίσει ότι ο Φρέντι θα τους αδειάσει τη γωνιά,  με αντάλλαγμα η αστυνομία να κάνει τα «στραβά μάτια» στις δουλειές του.


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μήπως πρέπει να περιμένουμε και κάνα τουρκικο στην ΕΡΤ;Δεν ντρέπονται λίγο; Με τόσα λεφτά που παίρνει η ΕΡΤ θα ΕΠΡΕΠΕ να παράγει δικό της πρόγραμμα 24/7 και να δίνει δουλειές.Αλλα ποιος έχασε το φιλότιμο να το βρουν τα στελέχη της ΕΡΤ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως πρέπει να περιμένουμε και κάνα τουρκικο στην ΕΡΤ;Δεν ντρέπονται λίγο; Με τόσα λεφτά που παίρνει η ΕΡΤ θα ΕΠΡΕΠΕ να παράγει δικό της πρόγραμμα 24/7 και να δίνει δουλειές.Αλλα ποιος έχασε το φιλότιμο να το βρουν τα στελέχη της ΕΡΤ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !