Ήταν ένα συνηθισμένο βράδυ του Οκτώβρη, τότε στο… μακρινό 2013, όταν μπήκε στα σπίτια μας δειλά δειλά. Αγαπήθηκε απ’ την πρώτη στιγμή! Τα άλλαξε όλα! Έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας κι από τότε, μας συντροφεύει τα τελευταία τέσσερα χρόνια…. 
Τα δύο ζευγάρια τα γνωρίζουμε ήδη καλά και τα αγαπάμε. Φέτος θα γνωρίσουμε και τα δύο καινούργια ζευγάρια που ήρθαν για να μοιραστούν μαζί μας την καθημερινότητά τους!

Σήμερα, Τετάρτη 7 Μαρτίου… 
Η Βέλη δίνει κρυφά το μηχανάκι του Άγγελου σε ένα φίλο της και το τρακάρει. Πλέον προσπαθεί να τα μπαλώσει, αλλά τίποτα δεν πάει βάσει σχεδίου...
Ο Ηλίας ανακαλύπτει ότι η Μαρίνα δώρισε χίλια ευρώ σε έναν πολιτιστικό σύλλογο της Πάτρας, με την υπόσχεση να μετονομαστεί μια από τις αίθουσες του Πολιτιστικού Κέντρου σε «Ακριβοπούλεια».
Ο Μηνάς τρελαίνεται γιατί ξέχασε να πληρώσει την ασφάλεια του σπιτιού. Στον αντίποδα, η Βούλα, ούτε καν ήξερε ότι έχουν ασφάλεια για το σπίτι! Ο Μηνάς της λέει πως «ου γαρ έρχεται μόνον»… Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα…
Ο Μπάμπης θα παίξει στο θέατρο τον Αλέξη Ζορμπά. Το θέμα είναι ότι η πρόταση ήρθε από την Τούλα, που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην ερασιτεχνική ομάδα Τριανδρίας. Κι αυτό η Ξένια δεν μπορεί να το χωνέψει. 

"Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα": Aπόψε στις 21:00 στον ALPHA!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]