Οι εξελίξεις στα ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!

0
Η Μέλπω εκβιάζει τον Πέτρο να γυρίσει στην Κατερίνα για ένα μήνα με αντάλλαγμα να αφήσει τους άντρες να μείνουν στο σπίτι. Οι άντρες πιέζουν τον Πέτρο να δεχθεί. Η Ιουλία σ’ ένα ξέσπασμα θυμού λέει στον Αλέκο για τη φωτογραφία στο στριπτιτζάδικο κι εκείνος γίνεται έξαλλος με τον Πέτρο, νομίζοντας ότι αυτός έχει δείξει τη φωτογραφία. Η Δανάη πέφτει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και αποφασίζει να εγκαταλείψει την καριέρα του μοντέλου. Ο Χριστόφορος τελικά φιλάει την Λουκία και είναι σίγουρος ότι την έχει κατακτήσει, μέχρι που η Λουκία του υποβάλλει την παραίτησή της. Η Μάρθα σοκάρεται όταν συναντάει τον Γρηγόρη τυχαία στο δρόμο με μία άλλη γυναίκα.

Τρίτη 6 Μαρτίου

49o επεισόδιο
Ο Πέτρος αλλάζει γνώμη για την επιστροφή του στην Κατερίνα και τα ξαναβρίσκει με τη Δανάη. Οι άντρες στέλνουν τον Χριστόφορο να «αποπλανήσει» την θεία Μέλπω έτσι ώστε να σπείρουν τη διχόνοια ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Τομ και να καταφέρουν να κρατήσουν το σπίτι. Παράλληλα ο Χριστόφορος ανακαλύπτει το ψέμα της Λουκίας για τη σχέση της με τον Τάσο και ο Αντώνης μαθαίνει πως η Ιουλία έχει σαμποτάρει γι’ άλλη μια φορά τη σχέση του με την Πηνελόπη. Η Μέλπω με την παρότρυνση της Κατερίνας απορρίπτει την ιδέα του Τομ να χρησιμοποιήσει ως μοντέλο την Δανάη κι έτσι εκείνη επιστρέφει στο Charm την ίδια στιγμή που οι άντρες πείθουν τον Άγγελο να κάνει τα γλυκά μάτια στη Μέλπω, η οποία τον συναντά τυχαία και δείχνει να της αρέσει πολύ.

Τετάρτη 7 Μαρτίου

50o επεισόδιο
Η Μέλπω συνεχίζει να ταλαιπωρεί τους άντρες με την παρουσία της κι εκείνοι βάζουν τον Άγγελο να της κάνει τα γλυκά μάτια για να ζηλέψει ο Τομ.  Η Κατερίνα βγάζει τον γύψο και αναρρώνει. Ο Γρηγόρης διεκδικεί την Μάρθα ζητώντας της μια δεύτερη ευκαιρία και ο Ευτύχης ζηλεύει αλλά προσπαθεί να μην το δείξει. Ο Αντώνης μαραζώνει για την Πηνελόπη και είναι σε κακό χάλι. Η Λουκία αποφασίζει να παραμείνει στο ιατρείο με τον όρο ότι ο Χριστόφορος δεν θα την ενοχλεί σε προσωπικό επίπεδο. Ο Χριστόφορος υποχωρεί προκειμένου να την έχει κοντά του. Η Μάρθα υποψιάζεται ότι η Μέλπω τα έχει με τον Αντώνη και ενημερώνει την Ιουλία. Και η Μέλπω την πέφτει στον Άγγελο, ο οποίος δεν ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !