Σε ποιόν παίκτη θα ζητήσει ο Έκτορας Μποτρίνι να κρεμάσει τη στολή του μάγειρα και να αποχωρήσει από το παιχνίδι;

0
Η πρεμιέρα ξεκίνησε με ένα επεισόδιο «φωτιά». Στο 2o επεισόδιο, που έρχεται τη Δευτέρα 12 Μαρτίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1, ο Έκτορας Μποτρίνι θα δοκιμάσει αυτή τη φορά την ικανότητα των δύο ομάδων, στη συνεργασία και στη συγκέντρωση. Η νικήτρια ομάδα είναι αυτή που θα πάρει την υψηλότερη βαθμολογία για την καλύτερη απόδοση των πιάτων.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δυο ομάδες πρέπει να βρουν τον ίδιο κώδικα επικοινωνίας, γιατί ακολουθεί άλλη μια βραδιά στο εστιατόριο, που σίγουρα θα καίει… Το σπίτι κρύβει πολλά μυστικά και εντάσεις .. Η κερδισμένη ομάδα επιστρέφει στο σπίτι και αντί να χαίρεται την νίκη της… υπάρχουν τσακωμοί και έντονες στιγμές !

Στο κομμάτι του Dinner Service, οι πρώτοι καλεσμένοι καταφθάνουν και ο Chef «ακονίζει τα μαχαίρια του» στις δύο ομάδες.  Στους καλεσμένους του 2ου επεισοδίου, θα δούμε την Αντωνία Καλλιμούκου, τον Διονύση Αλέρτα, την Αλίνα Κωτσοβούλου, την Κλέλια Πανταζή, τον Γιώργη Κοντοπόδη, την Κωνσταντίνα Κλαψινού, τον σεναριογράφο Ζήση Ρούμπο και τους ηθοποιούς της νέας online action/horror σειράς του NETWIX, “Athens Dark”, Σπύρο Χατζηαγγελάκη, Ελισάβετ Σπανού, Αντώνη Τανισκίδη, Γιώργο Τζωρτζάκη και Νίκο Παντελίδη.

Και… η ώρα της κρίσης φτάνει: Ο Μποτρίνι κάνει μία ανασκόπηση της βραδιάς και σημειώνει λάθη και παραλείψεις. Ανακοινώνει τη χαμένη ομάδα που πρέπει με τη διαδικασία της ανοιχτής ψηφοφορίας να ανακοινώσει ποιοι είναι οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Δύσκολη στιγμή για τους συμμετέχοντες ….

Τα κατάφεραν αυτή τη φορά τα κορίτσια; Λειτούργησαν ομαδικά ή έγιναν ζευγάρια;  Τι  κρύβει η ομάδα των αγοριών;  Σε ποιόν παίκτη θα ζητήσει ο Έκτορας Μποτρίνι να κρεμάσει τη στολή του μάγειρα και να αποχωρήσει από το παιχνίδι;

Η συνέχεια στο Hell’s Kitchen, τη Δευτέρα 12 Μαρτίου στις 21.00 στον ΑΝΤ1!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !