Παρουσιάστρια της ΕΡΤ: «Έκοψαν την εκπομπή μου! Είναι προφανές πως έχουν πρόβλημα με τους καλεσμένους μου» !

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, αδειάζει την ΕΡΤ για τους λόγους που έκοψε την εκπομπή της.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από επτά καλεσμένους της εκπομπής μου « Η ζωή είναι αλλού» και «Επί τούτω» αλλά και από τους τηλεθεατές, που μετά από δεκαεπτά χρόνια στη ΕΡΤ (πάντα συμβασιούχος) θα είμαι ασυνεπής απέναντι τους.

Ο λόγος είναι ότι η Διοίκηση της ΕΡΤ, αποφάσισε μετά από επτά μήνες αναμονής και αναξιοπρεπούς -τουλάχιστον-συμπεριφοράς στο πρόσωπο μου, να μου ανακοινώσει ότι κόβει την εκπομπή. Και μιλώ για κόψιμο, διότι η σχετική σύμβαση προέβλεπε, να παραχθούν δώδεκα συνεντεύξεις οι οποίες παραδόθηκαν, πληρώθηκαν προβλήθηκαν οι πέντε και κόπηκαν οι επτά!

Λένε ότι οι επτά κάποια στιγμή θα ανέβουν στο αρχείο της web tv. Με δεδομένο ότι ουδέποτε μου διατύπωσε κανένας από την ΕΡΤ, οποιοδήποτε παράπονο για την ποιότητα της δημοσιογραφικής μου δουλειάς ή την τεχνική αρτιότητα των εκπομπών μου και με δεδομένο πως πλείστες όσες φορές οι εκπομπές μου έχουν παιχθεί σε επανάληψη και αποτελούν μέρος του πολύτιμου αρχείου της ΕΡΤ και με τρίτο δεδομένο πως κανείς ποτέ δεν μου είπε ή άφησε να εννοηθεί πως έχει πρόβλημα με αυτή καθαυτή την δουλειά μου, είναι προφανές πως έχει πρόβλημα με τους καλεσμένους μου ή με ορισμένους από αυτούς.

Αυτοί λοιπόν είναι ή μάλλον ήταν: Κατρίνα Βρανά stand up comedy. Μαρία Ευθυμίου καθηγήτρια στο Καποδιστριακό, συγγραφέας. Στάθης Καλύβας καθηγητής της Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Στρατής Παττακός καρδιοχειρουργός. Ανδρέας Πετρουλάκης πολιτικός σκιτσογράφος. Στέλιος Ράμφος συγγραφέας. Μελίνα Τανάγρη τραγουδοποιός», έγραψε η δημοσιογράφος Εύη Κυριακοπούλου.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με τηλεθέαση 0,7% καλά έκανε!Πότε θα αλλάξει η ερτ;;Θα φοβάται η ερτ να κόψει για να μην έχουμε τέτοια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !