Χαρμολύπη στον ΣΚΑΪ...

3

Βγήκε στον αέρα και το αποτέλεσμα έχει προκαλέσει πονοκέφαλο σε στελέχη του σταθμού για την... ποιότητά του.

Η τηλεοπτική «γη» και «αέρας» που έχει παραχωρήσει ο ΣΚΑΪ στην τούρκικη εταιρεία «Acun Medya» έχει δημιουργήσει αρκετούς πολέμιους ακόμα και από το σταθμό του Φαλήρου, με αποκορύφωμα το dating show που έχουν βγάλει τον τελευταίο μήνα και παράγεται εξ ολοκλήρου στη γειτονική μας χώρα.

Ο λόγος για το «Power of Love» με τη Μαρία Μπακοδήμου που ναι μεν προσφέρει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης στον ΣΚΑΪ αλλά η αισθητική του και η… ποιότητα γυρίζει πολλά χρόνια πίσω τους τηλεθεατές.

Η αλήθεια είναι ότι η παρουσιάστρια λόγω της εμπειρίας, της ευστροφίας και του χαρακτήρα της καταφέρνει να σωθεί από το… trash πρόγραμμα. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που χθες στελέχη του ΣΚΑΪ ταξίδεψαν στην Τουρκία προκειμένου να δουν τι μπορούν να κάνουν… τι μπορούν να αλλάξουν στο dating show τους μπας και σώσουν την εικόνα του σταθμού.

Στο σημείο αυτό μάλιστα αξίζει να αναφέρω ότι έντονη δυσαρέσκεια για την… πγιότητα του συγκεκριμένου ριάλιτι έχουν εκφράσει ανώτατα, πολύ… ανώτατα στελέχη του ΣΚΑΪ θεωρώντας ότι «πλήττεται» η εικόνα και ιστορία του σταθμού. Μην ξεχνάμε ότι το κανάλι του Φαλήρου έχει προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό αρκετά σημαντικά ντοκιμαντέρ διεθνούς αλλά και εγχώριας παραγωγής και μπορεί με την παρουσία των ριάλιτι στο πρόγραμμά του να έχει ανεβάσει τις τηλεθεάσεις του αλλά για κάποιους, ακόμα και για… «πολύ ανώτατους» δεν είναι το μόνο ζητούμενο. Για το λόγο αυτό και με την εντολή «να το στρώσουν» βρέθηκαν στην Τουρκία τα στελέχη του σταθμού προσπαθώντας να πείσουν τους τούρκους δημιουργούς να προσέξουν να μην είναι «Power of Trash»! Βέβαια δεν κατάφεραν πολλά καθώς στελέχη της τούρκικης εταιρείας είναι ικανοποιημένα από την πορεία του προγράμματος και δη από τα χρήματα που εισπράττουν λόγω των τηλεθεάσεων, οπότε εκτιμάται ότι στο κανάλι του Φαλήρου θα συνεχίσουν να ανέχονται την ίδια… πγιότητα έστω κι αν την ώρα προβολής του ριάλιτι αλλάζουν κι αυτοί κανάλι…!

Πηγή: Γρηγόρης Μελάς / newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Νωρις το θυμηθηκαν ,Αν κ το βρισκω πολυ φεικ αυτο που διαβαζω ,σιγα μην αλλαξουν ενα προγραμμα που φερνει τη πρωτια τα μεσημερια σταθερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακραν ο,τι χειροτερο εχουμε δει τα τελευταια χρονια. Κριμα για τον σκαι κριμα για την μπακοδημου που δεν περιμενα να δεχτει ποτε να κανει κατι χειροτερης ποιοτητας απτις εκπομπες της πανια. Και κυριως κριμα για αυτους που το παρακολουθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα κανάλια είναι επιχειρήσεις. Δεν τους νοιάζει εάν αυτό που παρουσιάζουν είναι ποιοτικό ή όχι. Επομένως δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί και τόσο ο ΣΚΑΙ όσο το συγκεκριμένο πρόγραμμα φέρνει νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !