Η Νάνσυ Νικολαΐδου αποχαιρετά τον Σωτήρη Καραμίντζα από τα «Αποκαλυπτικά»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Οριστικά παρελθόν για το Epsilontv είναι ως γνωστόν εδώ και λίγες ημέρες ο Σωτήρης Καραμίντζας. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν ανήκει πια στο δυναμικό του καναλιού των Μελισσίων.

Με άλλα λόγια; Πλέον ο Σωτήρης είναι αυτό που λέμε «κι ελεύθερος κι ωραίος»! Χωρίς να χάνει στιγμή, τη θετική του διάθεση και το διαβολεμένο χιούμορ του, δηλώνει πανέτοιμος για νέα ξεκινήματα, για νέες συνεργασίες, για νέες επαγγελματικές περιπλανήσεις. Άλλωστε ο χώρος της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης, είναι αναμφισβήτητα ένας συναρπαστικός κόσμος, τον οποίο αν αγαπάς αληθινά, αξίζει πραγματικά τον κόπο να μην σταματήσεις ποτέ την προσπάθεια της… εξερεύνησής του.

Μετά από πέντε χρόνια, το ταξίδι του Σωτήρη στο Epsilon έφτασε στο τέλος του και εννοείται πως γι ΄αυτό ακριβώς τον λόγο, θέλησε να πει το δικό του συγκινητικό, αγαπησιάρικο, τρυφερό «αντίο», σε όλα όσα έζησε εκεί…

Με την παραπάνω φωτογραφία ,λοιπόν, που ανέβασε πριν από λίγες ώρες στο Instagram ο Σωτήρης Καραμίντζας, κλείνει πίσω του την πόρτα του Epsilontv.

sotiriskaramintzasΕπειδη ολα τελειώνουν… έτσι τέλειωσε και το ταξιδι στο Epsilontv… 5 χρόνια σχεδόν απο το Δελτιο των Stars, τα Miss Παγκόσμιος Τουρισμος, Αποκαλυπτικά, Star Academy…χιλιαδες εργατοωρες…εκατοντάδες ρεπορταζ… αμέτρητα αποκλειστικα… και ανεκτίμητες στιγμες. Το πως και το γιατί τελειωσε…οπως τέλειωσε… ειναι μια αλλη κουβεντα! Θα τα ξαναπούμε πολυ συντομα #next #step #coming #soon #new#life #letsparty

Με τον Σωτήρη συνταξιδέψαμε μαζί για περίπου τέσσερα χρόνια και όχι δεν θα σου μιλήσω λατρεμένη,  για το πόσο ταλαντούχο πλάσμα είναι και το πόσο επαγγελματίας.

Μιας και το έφερε η κουβέντα, αυτό που θέλω να σου πω για τον Σωτήρη είναι, πως πρόκειται για ένα πραγματικά υπέροχο άνθρωπο και πως είναι τυχερός όποιος συναντήσει στο δρόμο του τον Σωτήρη. Ο Σωτήρης είναι αυτό που λέμε η χαρά της ζωής. Είναι ο ορισμός της θετικής ενέργειας. Είναι ο άνθρωπος που έχει την μαγική ικανότητα και μπορεί να σου αλλάξει την διάθεση μέσα σε λίγα λεπτά, αρκεί και μόνο να σε… «πιάσει στο στόμα του»! Είναι ο άνθρωπος που σε κάνει να πιστεύεις πως όλα θα πάνε καλά, ακόμα και τις στιγμές που νιώθεις ότι τα πάντα γύρω σου γκρεμίζονται. Πάνω απ ΄όλα ,όμως, ο Σωτήρης είναι ένας υπέροχος φίλος… Ένας φίλος που είναι πάντα εκεί… Για όλους!

Ευτυχώς, ήμουν τυχερή και τον γνώρισα κι έγινε φίλος μου… Ευτυχώς, μπορώ να απολαμβάνω καθημερινά την «τρέλα» του, κάνοντας μαζί του ραδιόφωνο στον «Party Fm» στους 104, όπου στήνουμε ένα κανονικό «Party» από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τη 1.00 το μεσημέρι!!!

Ευτυχώς, μπορώ ακόμα να τον πρήζω για ότι πρόβλημα έχω, ή για ότι πρόβλημα νομίζω πως έχω…

TLIFE.GR-Νάνσυ Νικολαίδου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !