Αποκάλυψη Τσιμτσιλή για Γερονικολού! Τι συμβαίνει με Τσιμιτσέλη; «Όταν ήρθε καλεσμένη η Κατερίνα…»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Νέος έρωτας φημολογείται το τελευταίο διάστημα για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη
μετά το διαζύγιο του με την Βάσω Λασκαράκη. Μετά την αποκάλυψη του Νίκου Γεωργιάδη πως ο ηθοποιός φαίνεται να έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή και μάλιστα με αναγνωρίσιμη κυρία από τον καλλιτεχνικό κόσμο, οι φήμες θέλουν αυτή να είναι η Κατερίνα Γερονικολού με την οποία γνωρίζονται αρκετά χρόνια και έχουν συνεργαστεί σε δουλειές.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τετάρτης αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day πως η Κατερίνα Γερονικολού της είχε εκμυστηρευτεί πως είναι ερωτευμένη αυτό το διάστημα, χωρίς να αποκαλύπτει με ποιον. 
 «Όπως και για το έτερο ζευγάρι που ακούγεται ότι είναι μαζί: Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού. Δεν ξέρω αν ισχύει. Ωστόσο, θα μείνω στο ότι η Κατερίνα όταν ήρθε καλεσμένη στην εκπομπή και κάναμε μια πολύ ωραία γυναικεία κουβέντα, μου είπε ότι είναι πολύ καλά, ότι είναι ερωτευμένη, ότι είναι κάποιον καιρό με κάποιον. Βέβαια δεν μου είπε με ποιον. Που να ήξερα κι εγώ. Πολύ ωραία ζευγάρι. Μακάρι.
Είναι από τα κορίτσια του χώρου που φαίνονται όμορφες, αλλά από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφες. Κάτι υπέροχα μάτια, κορμί. Τη λες ωραία, αλλά χάνει και στην τηλεόραση. Live είναι ακόμα πιο ωραία», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !