Σωτήρης Κοντιζάς: Ποιες είναι οι αγαπημένες του ασχολίες με την δύο ετών κόρη του;

0

Ο γοητευτικός ελληνο-ιάπωνας κριτής του Master Chef, Σωτήρης Κοντιζάς, έχει σίγουρα "κλέψει" τις εντυπώσεις και κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό "People", μίλησε για τη ζωή του πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Πώς είσαι μέσα στο σπίτι με τη γυναίκα και την κόρη σου;
Αυτή την περίοδο είμαι πολύ απασχολημένος με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Έτσι, δεν έχω πολλές στιγμές ηρεμίας. Σκέψου πως την περασμένη βδομάδα που πήγαμε να φάμε στο σπίτι των γονιών μου με πήρε ο ύπνος στον καναπέ. Εγώ κάνω σχέδια για το τι θα κάνω όταν έχω ελεύθερο χρόνο. Ξέρεις τι ονειρεύομαι; Να παίξω με την κόρη μου, να διαβάσω ιστορία, να πάμε ένα ταξίδι, να ακούσω μουσική, να παίξω πιάνο. Επίσης, για κάποιο λόγο θέλω να παίξω ηλεκτρονικά παιχνίδια, που μου έχουν λείψει πολύ

Με τη 2χρονη κόρη σου τι απολαμβάνεις να κάνετε μαζί;
Είναι μαγική η εμπειρία να είσαι μπαμπάς. Είναι σημαντικό να περνάμε στιγμές μαζί και να κάνουμε τα απλά, καθημερινά πράγματα, όπως να την κάνω μπάνιο, να τρώμε πρωινό, να την αλλάζω. Ετοιμάζω το πρωινό της φτιάχνοντας βρόμη, σταφίδες και μπανάνα, αλλά δεν καταφέρνω πάντα να πλύνουμε μαζί τα δόντια το βράδυ. Ποντάρω περισσότερο στις πρωινές δραστηριότητες. Έχω παρατηρήσει πως αν περάσουν δυο τρεις ημέρες και δεν τη δω, η μικρή έχει διαφορετική συμπεριφορά απέναντί μου. Την περασμένη βδομάδα, που περάσαμε δύο ημέρες μαζί, ξυπνούσε το πρωί και ήθελε να της διαβάζω τον Πινόκιο. Όταν δεν με βλέπει, είναι πιο μαγκωμένη στην αρχή και πηγαίνει περισσότερο στη μητέρα της. Η συγκεκριμένη εικόνα μού ραγίζει την καρδιά. Η γυναίκα μου με τσιγκλάει πως δεν ασχολούμαι πολύ, καθώς είναι φορτωμένο το πρόγραμμά μου, και έχει δίκιο. Όμως, προσπαθώ να το φτιάξω.

Ισχύει πως θα γίνεις για δεύτερη φορά μπαμπάς;
Ναι. Θέλω να γίνω και τρίτη φορά. Το λέω στη γυναίκα μου και γελάει.

Επιθυμείς να αποκτήσεις μεγάλη οικογένεια;
Έχοντας τρία παιδιά μέσα στο σπίτι γίνονται μια ωραία συμμορία. Σαν εικόνα στο μυαλό μου αυτό έχω φανταστεί. Μάλλον γιατί λειτουργώ μέσα στο χαμό. Μόνο στην κουζίνα μου τα θέλω όλα σε τάξη. Για να έχω μια ισορροπία ως άνθρωπος, θέλω στο σπίτι μου να υπάρχει λίγο αναρχία –σε αντίθεση με τη γυναίκα μου, που τα έχει όλα σε κουτάκια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !