Ο Άνθρακας είναι θησαυρός για τα δόντια μας!

0
Η Λεύκανση με Ξυλάνθρακα Nordics Carbon Whitening, είναι μια σκόνη άνθρακα από δέντρα καρύδας, που λευκαίνει απαλά τα δόντια, εξουδετερώνει τις τοξίνες στο στόμα και ρυθμίζει την όξινη ισορροπία. Η Λεύκανση με Ξυλάνθρακα Nordics Carbon Whitening είναι 100% φυσικό, καθαρισμένο και οξειδωμένο προϊόν άνθρακα, που έχει αναπτυχθεί χωρίς πρόσθετα χημικά, με μοναδικό σκοπό την λεύκανση και γυάλισμα του χαμόγελου σας χωρίς κανένα κίνδυνο. Ο άνθρακας είναι φυσικός αντιμικροβιακός παράγοντας, ο οποίος αποτρέπει τοξίνες και δυσάρεστες επικαλύψεις, ενώ αναζωογονεί και ενισχύει την υγιεινή του στόματος σας. Σε συνδυασμό με την οδοντόβουρτσα από τρίχες με Ξυλάνθρακα Nordwood Bamboo Charcoal, η Λεύκανση δοντιών με Ξυλάνθρακα Nordics Carbon Whitening θα σας δώσει ένα λαμπερό χαμόγελο, το οποίο όλοι θα απολαμβάνουν! Η συσκευασία των 30γρ, θα σας διαρκέσει για 150 χρήσεις!
Χρήση: Έχετε βρεγμένες τις τρίχες της οδοντόβουρτσας σας με νερό, και βουτήξτε τες πολύ απαλά στην επιφάνεια της σκόνης Nordics Carbon Whitening. Βουρτσίστε τα δόντια σας, όσο θα τα βουρτσίζατε και κανονικά και μετά ξεπλύνετε το στόμα σας και την οδοντόβουρτσά σας με νερό. Με καθαρή την οδοντόβουρτσα πλέον, βουρτσίστε τα δόντια σας απαλά, ώστε να αφαιρεθούν και τα τελευταία ψήγματα άνθρακα. Πολύ σύντομα θα δείτε τα δόντια σας να λάμπουν  και τους λεκέδες να απομακρύνονται!
Δείτε επίσης την Οικολογική οδοντόβουρτσα με ξυλάνθρακα καρύδας (charcoal bristles) – Nordics. Από ξυλοάνθρακα καρύδας για να βοηθάει στη λεύκανση των δοντιών. 
Η οδοντόβουρτσα αποτελείται από μαλακές και μυτερές τρίχες, οι οποίες καθαρίζουν με απαλά τρόπο το ενδιάμεσο διάστημα των δοντιών, χωρίς να χαλάνε το σμάλτο. Οι μαύρες τρίχες της οδοντόβουρτσας, έχουν επεξεργαστεί με ξυλάνθρακα Binchotan, o οποίος βοηθάει στη λεύκανση των δοντιών. Αυτός ο ξυλάνθρακας χρησιμοποιείται επί αιώνες στην Ασία, για να φιλτράρουν το νερό και να λευκαίνουν τα δόντια. Είναι απόλυτα ασφαλή και ακίνδυνη, σε σχέση με το επιθετικό υδρογονούχο υπεροξείδιο και δεν έχει καμιά αρνητική επίπτωση στο σμάλτο και στα ούλα. Λειτουργεί απορροφώντας ότι υπάρχει στην επιφάνεια του δοντιού και αποτρέποντας τη συσσώρευση τους στην πέτρα.
Βρείτε τα Προϊόντα στο www.thinknature.eu   Ε Δ Ω 
Για αγορά κλίκ ΕΔΩ

6,50 €
Για αγορά κλίκ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !