Έλληνες στρατιωτικοί: «Καθαρά» τα κινητά! Τώρα… τα γυρίζουν οι Τούρκοι!

0
“Καθαρά” τα κινητά των δυο στρατιωτικών, καθώς πληροφορίες από την τουρκία τις οποίες εξετάζουν με προσοχή εδώ στο Πεντάγωνο, αναφέρουν ότι δεν προκύπτουν δεδομένα που να στοιχειοθετούν την κατηγορίας της κατασκοπίας. Γι’αυτό φαίνεται πως οι τούρκοι αλλάζουν τροπάριο και επιχειρούν με υποβολιμαίες διαρροές στον τύπο να στήσουν κατηγορητηριο για εμπλοκή σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών.
Την ίδια ώρα φαίνεται πως έρχεται η ώρα που θα αναλάβει δράση ο δράση ο Έλληνας, τεχνικός εμπειρογνώμονας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα μεταβεί στην Άγκυρα μέσα στα προσεχή 24ωρα. Στο πλευρό πάντως των δυο στρατιωτικών βρίσκεται και ο Ακόλουθος Άμυνας της Ελληνικής Πρεσβείας. Πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι συναντήθηκε δυο φορές μαζί τους στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Με τις οικογένειες των δυο στρατιωτικών που μετέβησαν σήμερα στην Αδριανούπολη για να τους δουν για δεύτερη φορά μετά την προφυλάκισή τους συνομίλησε και ο αρχηγός ΓΕΣ ο οποίος θα συναντηθεί αύριο μαζί τους. Παρών θα είναι και ο υπουργός, Αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης.

Άλλωστε τα νέα που φτάνουν από την Αδριανούπολη για την κατάσσταση των δυο στρατιωτικών οι οποίοι συμπληρώνουν την 12 ημέρα της κράτησης τους συνεχίζουν να είναι ενθαρρυντικά. Είναι καλά στην υγεία τους και με εξαιρετικά υψηλό ηθικό.

Ταυτόχρονα συνεχίζεται και η Ένορκη Διοικητική Έρευνα. Αυτοψια άλλωστε την περιοχή όπου πραγματοποιείται η περιπολία έκανε και ο ιδιος ο αντιστράτηγος Στεφανής. Εξέτασε μάλιστα με ιδιαίτερη προσοχή το σημείο όπου φέρεται να έχασαν τον προσανατολισμό τους οι δυο στρατιωτικοί. Ένα σημείο στο οποίο εύκολα διαπιστώνεται ότι υπάρχει ιδιαίτερα πυκνή βλάστηση από την πλευρά του δάσους.
Πηγή:onalert

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !