Αποκαλύπτουμε το μεγάλο μυστικό που χρησιμοποιούν οι τηλεπερσόνες και δείχνουν ότι έχουν στήθος τούμπανο. (BINTEO)

0
Η ομορφιά και η τελειότητα είναι κάτι που σίγουρα όλοι και όλες το επιζητούμε. Κατά πόσο όμως όλη αυτή η εικόνα που καθημερινά μας βομβαρδίζει μέσω της τηλεόρασης είναι και αληθινή;
Καθημερινά σχεδόν σε όλα τα κανάλια βλέπουμε εκπομπές που προβάλουν γυναίκες λες και έχουν βγει λίγες ώρες από τον πλαστικό χειρουργό και μοιάζουν τόσο τέλειες και ελκυστικές που μας κάνουν όλες εμάς να μοιάζουμε σαν κοινές θνητές δίπλα τους.
Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να αποκαλύψω ένα μεγάλο μυστικό που χρησιμοποιείτε εδώ και αρκετό καιρό από τον κόσμο του θεάματος, της τηλεόρασης και της ομορφιάς.
Το σημαντικότερο σημείο σε ένα γυναικείο πλάνο μετά το πρόσωπο στην τηλεόραση είναι το στήθος. Για αυτό τον λόγο βλέπουμε πολλές από τις τηλεπερσόνες να καταφεύγουν σε λύσεις όπως το χειρουργικό νυστέρι. Αυτές όμως που δεν έχουν την δυνατότητα να καταφύγουν σε τέτοιες λύσεις είτε γιατί δεν το θέλουν, είτε γιατί δεν έχουν την οικονομική άνεση να το κάνουν έχουν βρεί μία πανέξυπνη λύση με πολύ λίγα ευρώ που τους εξασφαλίζει ένα παρόμοιο και ίσως και καλύτερο αποτέλεσμα.
Το μυστικό λοιπόν αυτής της τέλειας εικόνας ενός γυναικείου στήθους λέγετε Cross makeup Bra. Αυτό το σουτιέν είναι το απόλυτο γυναικείο σουτιέν που δεν έχει καθόλου κορδόνια ώστε να μη φαίνεται ότι φοράει κάτι η γυναίκα και διαθέτει υποαλλεργική σιλικόνη η οποία και εφάπτεται με το δέρμα για να έχει τέλεια εφαρμογή.
Δείτε τι κάνει στο βίντεο:

Μπορείτε να το βρείτε εδώ…. Προσοχή με τις φθηνές απομιμήσεις που υπάρχουν σε διάφορα site δεν αξίζει να γλιτώσετε 2 και 3 ευρώ και να το χρησιμοποιήσετε μόνο 2-3 φορές μόνο. Έχω το κανονικό περισσότερο από 4 τεμάχια και μου έχουν κρατήσει σχεδόν ένα χρόνο χωρίς να πάθουν τίποτα.

Fashion blogger NWbeuty & Makeup artist 
Μάρθα Kαρίστη

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !