Τα αποτελέσματα του Φεβρουαρίου! Στην 4η θέση ο ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Μπήκε κι ο Μάρτιος κι ενώ σιγά σιγά θα καλωσορίσουμε την Άνοιξη σε κάποιους τηλεοπτικούς σταθμούς προμηνύονται... έκτακτα καιρικά φαινόμενα.
Αναμενόμενο αφού ορισμένα από τα προγράμματα που έχουν βγάλει δεν ήταν… έκτακτης θεματολογίας και περιεχομένου με αποτέλεσμα να… πτωχεύσουν στο ταμείο της τηλεθέασης.

Βέβαια μελετώντας τα στοιχεία της Nielsen είναι εύκολο να διαπιστώσει κάποιος ότι πολλοί τηλεθεατές επιλέγουν… πγιοτικά προγράμματα, είτε για να γελάσουν είτε για να σχολιάσουν μέσω social media. Η επιλογή τους όμως καταγράφεται στο ταμείο τηλεθέασης με αποτέλεσμα στελέχη σταθμών να αποφασίζουν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο…! Μονόδρομος ή αδιέξοδο… θα δείξει…!

Πάντως το μήνα που πέρασε στην κορυφή της κατάταξης τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό (τηλεθεατές ηλικίας 18 έως 54 ετών) βρέθηκε ο ΣΚΑΪ, κυρίως λόγω του «Survivor» οπότε στο κανάλι του Φαλήρου έχουν λόγο να ανοίγουν… περτικαλάδες, ή μπορεί λόγω σχέσεων με την «Acun Medya» να το γιορτάσουν με αϊράνι, το δημοφιλές ποτό της Τουρκίας που η βάση του είναι κυρίως το γιαούρτι. Άλλωστε εκθρόνισαν τον ALPHA που βρέθηκε στη δεύτερη θέση αλλά αποδεικνύεται δυνατός αντίπαλος έχοντας επιλέξει να ποντάρει στην εγχώρια παραγωγή μυθοπλασίας, ενώ… κλάμα έχει πέσει στο Μαρούσι αφού το ταμείο έδειξε κι άλλη μείωση για τον ΑΝΤ1 που στο δυναμικό κοινό μάλιστα βρέθηκε στην τέταρτη θέση, χάνοντας και από το STAR το οποίο είναι σαφές ότι ωφελήθηκε από το ριάλιτι… μαγειρικής (?!?), όχι… σκέτο ριάλιτι, το «Master Chef». Είπαμε κάποιοι μπορεί να πίνουν αϊράνι αλλά κάποια προγράμματα είναι για πολλά… γιαούρτια!

Αναλυτικά λοιπόν στον παρακάτω πίνακα αναφέρεται η κατάταξη των τηλεοπτικών σταθμών τον Φεβρουάριο βάσει των μετρήσεων τηλεθέασης από τη Nielsen στο γενικό σύνολο, ενώ εντός παρένθεσης είναι οι επιδόσεις τους τον Ιανουάριο. Στη δεύτερη στήλη αναφέρονται οι αντίστοιχες επιδόσεις τους στο δυναμικό κοινό (τηλεθεατές ηλικίας 18 έως 54 ετών), αλλά εντός παρένθεσης οι μέσοι όροι Ιανουαρίου για τους τηλεθεατές 15 έως 44 ετών, όπως είχαμε δημοσιεύσει σε προηγούμενο κείμενο.


                                   ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ
Τηλεοπτικός σταθμόςΓενικό σύνολο – Μέσος όρος %Φεβρουαρίου (Ιανουαρίου)Δυναμικό κοινό – Μέσος όρος %Φεβρουαρίου (Ιανουαρίου)
ΣΚΑΪ18,4 (14,7)17,4 (12,6)
ALPHA14,5 (15)15,1 (14,9)
ANTENNA13,4 (14,3)12,8 (13,5)
STAR12,4 (11,7)14,4 (13,5)
MEGA7,0 (7,3)8,8 (10,5)
EPSILON6,9 (8,2)5,2 (4,8)
EPT 14,9 (5,1)2,7 (2,2)
EPT 21,9 (1,8)1,4 (1,1)
Αυτά λοιπόν έβγαλε το ταμείο τηλεθέασης σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τι θα βγάλει τον Μάρτιο αφού μόλις ολοκληρωθεί ο μήνας ξεκινά η Εβδομάδα των Παθών οπότε θα δικαιολογείται κάποιοι να κάνουν… Πάσχα και κάποιοι να… σουβλίσουν ό,τι δεν τους πουλά!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !