Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αφήνει τον ΑΝΤ1 για τα μάτια της Ελένης;

1

Ως χρονιά των αλλαγών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η φετινή, μιας και οι υπεύθυνοι του σταθμού εξετάζουν την προσθήκη ενός νέου προσώπου στο δυναμικό τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου-Κου", το όνομα του Δημήτρη Ουγγαρέζου έχει πέσει στο τραπέζι για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Αφορμή στάθηκε η τηλεοπτική τους συνάντηση πριν λίγο καιρό, όπου η διάσημη παρουσιάστρια εντόπισε ότι έχουν πολύ δυνατή τηλεοπτική χημεία, κάτι που συμβαίνει πάντα όταν ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 συναντά την Ελένη Μενεγάκη.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μάθει αν το συμβόλαιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου λήγει στο τέλος της σεζόν, προκειμένου να του προτείνει μια θέση στην εκπομπή της από την επόμενη σεζόν.

Το ρεπορτάζ συμπληρώνει ο Νίκος Γεωργιάδης στο blog του "Niko-Polis Blog/entertv.gr", αναφέροντας ότι πριν από λίγες μέρες  ο 38χρονος παρουσιαστής έκανε ραντεβού με τη Διεύθυνση Προγράμματος του καναλιού, χωρίς όμως να είναι γνωστό αν ζήτησε να σπάσει το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει, ώστε να μπορέσει να μετακινηθεί στον Alpha. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Ελένη δεν τραβάει ότι αλλαγές και να κάνει (που τις κάνει).Για Ουγγαρέζο δεν το βλέπω και αν γίνει πάλι δεν θα τσιμπήσει νούμερα.Απλά την βαρέθηκε ο κόσμος.
    Ποιο λαϊκά δεν γίνετε να το πω.
    Στην Καινούργιου μία χαρά θα κολλούσε σαν δεύτερο βιολί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !