Αποκαλυπτικό: Τα σχέδια του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Και

πάμε τώρα να σας δώσουμε κάποιες ειδήσεις που μάθαμε από πολύ έγκυρη πηγή μέσα στον ΑΝΤ1. Να τονίσουμε πως δεν έχει παρθεί καμία απόφαση και πως ότι μεταφέρουμε είναι συζητήσεις και πρόχειροι σχεδιασμοί κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Φαίη Σκορδά μένουν κανονικά στη θέση τους. Στην εκπομπή "Το Πρωινό", όμως, θεωρείται δεδομένο πως θα αναζητήσουν κάποιο πρόσωπο που να έχει ιδιαίτερο κύρος και πολύ αιχμηρή άποψη που να προκαλεί ντόρο, διότι διαπίστωσαν πως μόνο έτσι το gossip μπορεί να ανεβάσει τα νούμερα (Λέτε πάλι να δούμε την παρουσιάστρια να προσπαθεί να "ψήσει" τον Νίκο Μουτσινά;).

Καμία απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα για το "Ρουκ Ζουκ", όμως τα χαμηλά νούμερα της τελευταίας περιόδου δεν δίνουν πιθανότητες στη συνέχιση του. Όπως και να χει, η Ζέτα μένει ΑΝΤ1 με κατά πάσα πιθανότητα διπλό πόστο (σε σειρά, αλλά και σε εκπομπή χωρίς να αποκλείεται κάποιο νέο λαμπερό βραδινό σόου ή νέο τηλεπαιχνίδι στις 3 το μεσημέρι). Η Μαρία Μπεκατώρου συνεχίζει με το "Still Standing", ενώ περιμένουν να δουν πως θα τα πάει το νέο τούρκικο στο 4-6. Αν τα πάει καλά, σημαίνει πως θα επιχειρήσουν να "χτίσουν" τη συγκεκριμένη ζώνη με τέτοιας τυπολογίας προγράμματα, αλλιώς θα αναζητήσουν άλλα φορμάτ προσπαθώντας να δημιουργήσουν κάτι πιο ενδιαφέρον και ιντριγκαδόρικο από το "My style rocks" και το "Shopping Star".

Ο Γιώργος Λιάγκας μένει ΑΝΤ1, χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαριστεί τι θα κάνει ακριβώς. Κάποιοι υποστηρίζουν πως θα αναλάβει διοικητικό ρόλο στο κανάλι, άλλοι πως θα επιστρέψει το "Late night" (αυτό δεν φαίνεται και πολύ πιθανό μετά την τελευταία εξέλιξη με τον Αντώνη Κανάκη), άλλοι πως θα "κλειδώσει" στο 7 με 8 με infotainment με έμφαση στο σχόλιο και άλλοι πως θα αποκτήσει πιο στενή συνδεδεμένη σχέση με την ενημέρωση. Το πιθανότερο πάντως είναι το 7 με 8, διότι στο κανάλι θεωρούν πως μόνο ένα δυνατό ζωντανό πρόγραμμα με ποικιλία στην πληροφορία και καυστική προσέγγιση θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Και ο Γρηγόρης μένει ΑΝΤ1! Ο Γιάννης Λάτσιος του πρότεινε πολλά concept, αλλά εκείνος βρίσκεται στη φάση που θέλει να δημιουργεί ο ίδιος τηλεοπτικά προγράμματα, όπως τα πετυχημένα "Καρντάσιανς". Κάτι τέτοιο "ψήνει" και δεν αποκλείεται να το δούμε και τη φετινή σεζόν.  Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα εγκαταλειφθεί τόσο εύκολα από τον ΑΝΤ1 και οι καλά γνωρίζοντες λένε πως θα αναζητηθεί ένα τηλεπαιχνίδι, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Σχεδόν σίγουρη θεωρείται και η παρουσία της Δούκισσας Νομικού στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, ενώ δεδομένη θέση στο πρόγραμμα του καναλιού έχει και ο Γιώργος Μαυρίδης.

Το "Game of love" είναι η πρώτη προτεραιότητα για του χρόνου και δεν αποκλείεται να καταλύπτει τη late night ζώνη του σταθμού για δύο φορές την εβδομάδα, όταν δεν θα απασχολείται ο Αντώνης Κανάκης.

Όσον αφορά τη μυθοπλασία, επιθυμούν να εντάξουν στο πρόγραμμα μία δυνατή δραματική-αστυνομική-ερωτική σειρά, με τα ονόματα των Δημήτρη Αρβανίτη και Ρένα Ρίγγα να φιγουράρουν ως τα επικρατέστερα. Ακόμη, θέλουν να έχουν 3-4 νέες σειρές, με δεδομένες τις παρουσίες των σεναριογράφων Τίνα Καμπίτση και του διδύμου Ρίσβα-Σακαλή, ενώ σε συσκέψεις έχουν ακουστεί και τα ονόματα του Αλέξανδρου Ρήγα και του Πάνου Αμαραντίδη.

Ακόμη, με αγωνία περιμένουν να δουν πως θα κινηθεί το "Celebrity game night" και οι "Δέκα μικροί Μήτσοι" για να παρθούν αποφάσεις για τη νέα σεζόν. Τέλος, να σημειώσουμε πως ο Μάρκος Σεφερλής μπορεί να αποτελέσει και το δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν είτε με νέα νέα σειρά, είτε με νέα εκπομπή/σόου.

Πηγή: Τvnea.com (στήλη Mediatown (δες εδώ))

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ωραία. Δηλαδή για να καταλάβω. Μόλις μπήκε ο Μάρτιος, έχουμε 4 μήνες ακόμα για να λήξει η σεζόν ο ΑΝΤ1 είναι τέταρτο κανάλι και κονταροχτυπιέται κάποιες φορές με το ΜΕΓΚΑ και στο κανάλι σχεδιάζουν την επόμενη χρονιά. Φαντάζομαι τα ίδια πρόσωπα που είχαν αυτά τα εκπληκτικά αποτελέσματα φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λατσιος είναι τόσο σίγουρος ότι θα συνεχίσει να είναι στον Αμτ1;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !