Όλο το χρονικό της καταδίωξης στα 180 χιλιόμετρα της Εθνικής Αθηνών – Λαμίας

0
Κινηματογραφικά χαρακτηριστικά είχε η καταδίωξη στην Εθνική Οδών Αθηνών - Λαμίας το πρωί της Δευτέρας.
Η καταδίωξη ξεκίνησε στις 7:30 το πρωί και κράτησε περίπου 1,5 ώρα.
Συγκεκριμένα η καταδίωξη ξεκίνησε από τον κόμβο των Μικροθηβών στον Βόλο στις 7:30 και εξελίχθηκε μέχρι τα διόδια της Τραγάνας, σε μια απόσταση 180 περίπου χιλιομέτρων.
Στα διόδια της Τραγάνας γράφτηκε και ο επίλογος με έναν νεκρό, τον οδηγό του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω σε περιπολικά και ένα φορτηγό που είχαν στήσει φραγμό στο σημείο.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού, προκαλώντας τον τρόμο των οδηγών.
Περιπολικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας προσπάθησαν αρκετές φορές να του κλείσουν τον δρόμο, αλλά μάταια.
Ο οδηγός του ΙΧ ξεπερνούσε τα εμπόδια το ένα μετά το άλλο.
Οι αστυνομικοί μετά τις απεγνωσμένες προσπάθειες να το σταματήσουν, διέκοψαν σε διάφορα σημεία την κυκλοφορία στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, αφού εκεί το ΙΧ κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, με κατεύθυνση προς Λαμίας και Αθήνα.
Μάλιστα ούε τα διόδια της Πελασγίας στάθηκαν εμπόδιο για τον οδηγό του ΙΧ τα οποία προσπέρασε, ενώ στην καταδίωξη συμμετείχαν -εκτός από περιπολικά της Μαγνησίας- και περιπολικά της Φθιώτιδας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι όσες φορές προσπάθησαν να τον πλησιάσουν αστυνομικοί με περιπολικά, ο οδηγός του ΙΧ είτε τα εμβόλισε είτε πετούσε διάφορα αντικείμενα κατά των αστυνομικών.
Το επόμενο ραντεβού ήταν στην περιοχή της Φθιώτιδας. Περισσότερα από 8 περιπολικά βρίσκονταν πίσω του προσπαθώντας να ακινητοποιήσουν το οδηγό.
Σα να μη συνέβαινε τίποτα αυτός έσπασε τις μπάρες στα διόδια της Μαυρομανδήλας λίγο πριν από τη Λαμία και συνέχισε περνώντας τη Λαμία.
Στην πορεία από τη Λαμία προς την Αθήνα, κινούμενος μόνιμα στο αντίθετο ρεύμα, προσπάθησε αρκετές φορές να εμβολίσει περιπολικά που προσπαθούσαν να τον πλησιάσουν και σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων σε δύο περιπτώσεις χτύπησε τα περιπολικά από πίσω.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί κάνοντας τεχνική ανάσχεση στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη απέτρεψαν την πιθανότητα να βρεθούν εμπλεκόμενοι σε τροχαίο δυστύχημα οδηγοί που κινούνταν κανονικά στο ρεύμα από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.
Περισσότερα από 10 περιπολικά της αστυνομίας προσπαθούσαν να τον σταματήσουν, από την Λαμία μέχρι τα Καμένα Βούρλα, αλλά μάταια.
Στα διόδια της Τραγάνας τοποθετήθηκαν φορτηγά αυτοκίνητα, αλλά και περιπολικά, μπροστά στις μπάρες κλείνοντας τις διόδους και απομακρύνθηκαν οι αστυνομικοί με συνέπεια τρία λεπτά μετά τις 9 το ΙΧ να πέσει πάνω στο μπλόκο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι νεκρός και τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού με το οποίο οι αστυνομικοί είχαν κλείσει τον δρόμο.
Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που το ΙΧ κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, σε ένα μήκος 180 χιλιομέτρων, αποφεύγοντας να συμμορφωθεί στις εντολές των αστυνομικών.
Δείτε τις φωτογραφίες του lamiareport.gr
i372kla2g3wcbo5t8j2hlc23f8syzhftz82p3tui3rlmdtxpoc0zzwwjyccxx52ly11glkdwu2pitbhy

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !