Απίστευτο και όμως αληθινό! Ποιος πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής έχει τρέξει αντίπαλος με τον Usain Bolt;

0

Δεν θέλει να αγχώνεται. Τον αφήνει αδιάφορο η χαρά της κατάκτησης μιας γυναίκας που δεν επιθυμεί στα αλήθεια. Δεν θα δώσει σε κανέναν τα τραγούδια που έχει γράψει για τον Δημήτρη Μητροπάνο. Μέσα σε μία ώρα συνέντευξης ο Γιώργος Σαμπάνης μπορεί να σου πει το πιο απίθανο με τον πιο μειλίχιο τρόπο. Όπως πως έχει τρέξει κόντρα στον Usain Bolt.

Μιλήσαμε για τον αθλητισμό… Συνήθως τα παιδιά που είναι στο στίβο, που κάνουν ατομικά αθλήματα, είναι και πιο μοναχικά. Έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τον εαυτό τους, αυτός θα τους δικαιώσει ή θα τους απογοητεύσει, δεν μπορεί να τους σώσει κάποιος άλλος.

Ακριβώς! Και η μουσική είναι ένα μοναχικό σπορ. Αναγκαστικά όλη σου η ζωή είναι μοναχική και αναγκαστικά εξαρτάσαι και από την ομάδα. Είναι διφορούμενο. Είναι μοναχική γιατί πρέπει να ανακαλύψεις μόνος σου το όραμα και είναι ομαδική γιατί, για να πραγματοποιηθεί, πρέπει να το μοιραστείς με ανθρώπους που πιστεύουν στο όραμά σου. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πολυτιμότεροι και από τους φίλους σου. Η Ελεάνα Βραχάλη και ο Χρήστος Σούμκα δεν είναι απλά φίλοι μου. Είναι η ευκαιρία μου να αφήσω κάτι πίσω μου που θα με κάνει υπερήφανο. Τους χρωστάω πολλά.

Αν σου ζητούσα να μου πεις τρεις ανθρώπους των οποίων η ζωή σε εμπνέει, ποιους θα μου έλεγες;

Από ανθρώπους που έχω γνωρίσει προσωπικά, θαυμάζω τον Γιώργο Νταλάρα. Είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλη του την πορεία. Τον έχω γνωρίσει και έχουμε συνεργαστεί. Είναι εξαιρετικός, είναι το άριστα «10» ‒ ως άνθρωπος, ως καλλιτέχνης και ως εργάτης της ελληνικής μουσικής. Από αθλητές θαυμάζω πολλούς, περισσότερο από όλους τον Muhammad Ali. Μου αρέσει ο Moses, ένας παλιός σπρίντερ, ενώ θεωρώ φαινόμενο αθλητή τον Usain Bolt, τον οποίο έχω γνωρίσει προσωπικά. Έχουμε τρέξει αντίπαλοι στο παγκόσμιο, στα 18 μας, στη σκυταλοδρομία 4×100.

Πηγή: Περιοδικό "People"


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !