To Epsilon δημιουργεί τη δική του «Anne»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Από τα μέσα Δεκεμβρίου η Άλκηστη Μαραγκουδάκη εντάχθηκε στο δυναμικό του Epsilon, ασκώντας τα καθήκοντα της Chief Content Officer. Ανάμεσά στις αρμοδιότητες της περιλαμβάνεται ο στρατηγικός σχεδιασμός προγράμματος που θα οδηγήσει το κανάλι στη σταδιακή άνοδο. Για αυτό τον λόγο, λοιπόν, προσκάλεσε παραγωγούς και δημιουργούς να καταθέσουν προτάσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και οι οποίες να αφορούν σειρές μυθοπλασίας.

Οι παραγωγοί Παύλος Παπαχριστοφίλου και Σταύρος Καπελούζος με την εταιρεία τους Pedio Productions κατέθεσαν στη σιδηρά κυρία του καναλιού κάποιες προτάσεις που προέρχονται από την κορεάτικη αγορά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «MYtv» και του Παναγιώτη Μουλόπουλου, μία εκ των προτάσεων που κατέθεσαν φέρει τον τίτλο «Unknown Woman», δηλαδή «Άγνωστη γυναίκα».

Πρόκειται για μία δραματική σειρά η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην πρώτη προβολή της και αφορά την ιστορία δύο γυναικών οι οποίες θέλουν να αποδείξουν ότι η μητρική αγάπη είναι ισχυρότερη από οποιαδήποτε άλλη. Η πρώτη ιστορία αφορά τη Hog Ji-Won που μεγάλωσε σε ένα ορφανοτροφείο και θέλει να αλλάξει τη ζωή της. Γι’ αυτό άρχισε να σπουδάζει σκληρά και μετά από μια σειρά εμποδίων αποφοιτά από ένα μεγάλο πανεπιστήμιο. Εν συνέχεια, εργάζεται ως γραμματέας σε μια μεγάλη εταιρεία και δεν αργεί να ερωτευτεί και να παντρευτεί τον ιδιοκτήτη της εταιρείας με τον οποίο έχει ένα γιο. Μια μέρα συνειδητοποιεί ότι ο γιος της υποφέρει από μια ασθένεια και κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τη ζωή του.

Η δεύτερη ιστορία αφορά μια άλλη μητέρα, τη Son Yeo Ri, η οποία μεγάλωσε σε μια πλούσια οικογένεια και εγκαταλείφθηκε από τους γονείς και τον φίλο της. Για να προστατέψει, όμως, το παιδί της δεν αργεί να πάει στη φυλακή!

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αφήστε ρε παιδιά.Ολοι τωρα θα κάνουν το Αννε.Το Αννε έστω και τουρκικο είχε δυνατές ερμηνείες και αυτό το τετραπερατο παιδάκι.Εγινε μια φορά φτάνει.Υπαρχουν και τόσα άλλα θέματα για σειρές,στερεψατε από ιδεες;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήμαρτον! Δεν πρόκειται να τραβήξει κανενός το ενδιαφέρον μία τέτοια απομίμηση!!! Δηλαδή από την πρόσκληση στους δημιουργούς και στις εταιρίες η Άλκηστη επέλεξε αυτό???!!! Καταπληκτική ανανέωση το Epsilon! Και εις άλλα με υγεία που λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !