Γιώργος Λιανός: Πότε θα εμφανιστεί στο Survivor;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Σας είχαμε υποσχεθεί πως φέτος το Survivor θα έχει αλλαγές σε σχέση με πέρσι! Από φέτος ο Σάκης Τανιμανίδης αποκτά βοηθό παρουσιαστή, το δικό μας Γιώργο Λιανό, ο οποίος γεμάτος κέφι και όρεξη θα αναλάβει την παρουσίαση μερικών παιχνιδιών. Ο Σάκης Τανιμανίδης, λοιπόν, σύντομα θα υποδεχτεί τον Γιώργο Λιανό. Mετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στο Ελλάδα, Έχεις Ταλέντο θα συνεχίσουν να συνεργάζονται και στον Άγιο Δομίνικο».

Με αυτό το σύντομο δελτίο Τύπου ο ΣΚΑΪ επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Γιώργου Λιανού στο Survivor. Μια συμμετοχή με την οποία ο Γιώργος θα βάλει την προσωπική του πινελιά στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς θα παρουσιάζει κάποια από τα αγωνίσματα που έχουν αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Λιανός ήταν μια πρόταση της Acun Medya αλλά και του ίδου του Acun Ilicali, που εκτιμά το ταλέντο και τις ικανότητές του ως παρουσιαστή. Εξάλλου, η τελευταία του συνεργασία με τον Τούρκο παραγωγό στην παρουσίαση του talent show Ελλάδα, Έχεις ταλέντο, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο την ερχόμενη Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ενώ η τηλεοπτική εμφάνιση στους στίβους των αγωνισμάτων του Survivor έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου.

Ο Γιώργος αναμένεται να περιγράφει δύο αγωνίσματα την εβδομάδα, ενώ θα παραμείνει στην Καραϊβική μέχρι τον Ιούλιο, οπότε θα ολοκληρωθεί ο δεύτερος κύκλος του Survivor.

peooplegreece.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !