Γιώργος Αγγελόπουλος: Δέχθηκε πρόταση από το "Survivor 2" - Όλες οι πληροφορίες...

0

Περιζήτητος φαίνεται πως είναι ο Ντάνος, ο οποίος δέχθηκε τηλεφώνημα από την παραγωγή του Survivor για μια νέα έκτακτη συνεργασία.

Αφού του εξήγησαν πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα που πλέον βρίσκεται σε άλλο κανάλι, του πρότειναν να κάνει μία γκεστ εμφάνιση στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα πρότειναν στον Γιώργο Αγγελόπουλο να δώσει το «παρών» στο φετινό πάρτι της ένωσης «Μαχητών» και «Διασήμων» στο νησί, αφού νωρίτερα πάρει μέρος και σε κάποια αθλήματα. Μάλιστα, του προτάθηκε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, ωστόσο ο Ντάνος αρνήθηκε

Η δικαιολογία του ήταν πως τα συνεχή γυρίσματα που έχει για το «Τατουάζ» δεν του επιτρέπουν καμία μετακίνηση του εκτός Ελλάδος. Η αλήθεια βέβαια είναι διαφορετική, σύμφωνα με το gossip-tv. Αφενός ο Ντάνος ενοχλήθηκε που δεν είχε καμία πρόταση για αξιοποίηση στα projects του Τούρκου καναλάρχη εκτός «Survivor», αφετέρου δεν ήθελε να προμοτάρει ανταγωνιστικό πρόγραμμα του «Τατουάζ», παρά το γεγονός ότι δεν έχει σχετική δέσμευση στο συμβόλαιο του με τον Alpha.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !