"Ο άντρας της δοκίμασε πασίγνωστο σεξουαλικό superfood και αυτή ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από τις επιδόσεις του που το ανέβασε στο facebook (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

0
Μία αρκετά τολμηρή δημοσίευση έκανε μια γυναίκα στο facebook για τις ερωτικές επιδόσεις του συζύγου της που προκάλεσε βομβαρδισμό σχολίων και έντονο χιούμορ στους διαδικτυακούς της φίλους.
Η γυναίκα έγραψε χαρακτηριστικά Στο ποστ που ανέβασε στο προφίλ της:
“Είμαι με τον άντρα μου 24 ολόκληρα χρόνια και ποτέ δεν περίμενα ότι θα μπορούσε να με αφήσει στον τόπο, από τις ερωτικές του επιδόσεις ο αθεόφοβος …. Τελευταία η ερωτική μας δραστηριότητα είχε μειωθεί αρκετά και έμοιαζε με μία κατάσταση προνοιακού επιδόματος …Παίρνεις πάντα τόσα λίγα που ποτέ δεν έφταναν για τίποτα και πριν προλάβεις να τα κρατήσεις έχουν τελειώσει…. Είπαμε και εμείς οι έρμοι να δοκιμάσουμε αυτό το epimedium-macun που το βλέπαμε παντού μπροστά μας, να δούμε αν έχουμε καμία διαφορά στον πόλεμο ή αν και πάλι σηκώσουμε άσπρη σημαία κατευθείαν. Τι το ήθελα και το κάνα η κακομοίρα και μάλιστα δεν μου έφτανε το βασανιστήριο που τράβηξα για 4 ώρες δοκίμασα και εγώ για να δω την δράση του στις γυναίκες. Χαχαχαχαχααχ Μόλις βρήκα το αγαπημένο μου προϊόν…. Πάντως αν η κυβερνώντες θέλουν να λύσουν το θέμα της υπογονιμότητας υπάρχει λύση. Προσοχή μόνο κορίτσια γιατί μετά της 4 ώρες σφυρηλάτησης ένα μούδιασμα θα το νιώσετε αν μπορέσετε να περπατήσετε φυσικά…Άλλο κακό να μη μας βρει πάντως….”
Όπως ήταν φυσικό στην συνέχεια ακολούθησε βροχή σχολίων με έντονη διάθεση χιούμορ.
sxolio epimedium final.jpg
sxolia fb epimedium22.jpg
Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε κάποια στοιχεία για το θαυματουργό σεξουαλικό superfood το οποίο υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα σε στυτική δυσλειτουργία, πρόωρη εκσπερμάτωση και ενδυνάμωση σπερματοζωαρίων ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την λίμπιντο της γυναίκας.

Αυτό είναι το προϊόν που χαρίζει ευτυχισμένε στιγμές έντασης σε ζευγάρια...Με το μαλακό όμως παιδιά...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !