«Κατακεραύνωσαν» τον Μαυρίδη για τη συνέντευξη στο Sunday Live! «Δεν μου ήταν ποτέ συμπαθής!»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν ο πρώτος που έδωσε συνέντευξη στους μικρούς Ζέτα και Νίκο
στο νέο κυριακάτικο show του ΑΝΤ1 Sunday Live. Το γεγονός ότι μίλησε για το φιλανθρωπικό που έκανε αντί χρημάτων με τη συμμετοχή του στο Nomads, αλλά και ο τρόπος που το έκανε, στάθηκε αφορμή για να σχολιαστεί έντονα από τους χρήστες του twitter, αλλά και την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω.

«Έγινε χαμός στο Twitter γιατί ο Γιώργος Μαυρίδης, ενώ έκανε κάτι καλό, μπήκε στο Nomads και έδωσε τα λεφτά του για κάτι καλό και δεν είχε μιλήσει. Και μπράβο του και συγχαρητήρια και εμείς είπαμε μέσα από την εκπομπή πόσο καλή κίνηση ήταν αυτή. Ξαφνικά λοιπόν βγαίνει και δίνει μια υπερστημένη συνέντευξη στα δύο παιδάκια που τον ρωτάνε αν δεν πήρε χαρτζιλίκι κι αν έδωσε τα λεφτά της για καλό σκοπό και απαντάει ο Γιώργος ότι «ναι τα έδωσε σε κάτι παιδάκια σαν κι εσάς». Όταν λοιπόν πας να κάνεις κάτι καλό και δεν θες να το πεις και μαγκιά σου που δεν το λες μέσα στο παιχνίδι, τι βγαίνεις ρε αγόρι μου τώρα και κάνεις αυτό το πράγμα; Δίνεις μια συνέντευξη σε δύο παιδάκια που είναι όλο σκηνοθετημένο και το τι θα σε ρωτήσουν και τι θα απαντήσεις κι έχεις αυτό το ύφος το περίλυπο», σχολίασε σε έντονο ύφος η Ανθή Βούλγαρη.

«Ο Γιώργος έχασε. Δεν μου ήταν ποτέ συμπαθής. Με είχε κερδίσει με την πράξη που έκανε, τη φιλανθρωπία. Μπήκε στο παιχνίδι χωρίς να ξέρω το λόγο, βγήκε από το παιχνίδι, δεν ήξερα ότι το έπαθλο που κέρδισε θα πήγαινε για καλό σκοπό και κάπως άλλαξε η δική μου άποψη όπως και του κόσμου, κι από τη στιγμή που το διαλαλεί και το κάνει διαφήμιση έχασε. Δεν έχει νόημα για εμένα όλο αυτό το πράγμα. Όλα γίνονται για το τηλεοπτικό show», διαπίστωσε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ : Ζητούν με έγγραφο από Μακεδονικό προιόν να αφαιρέσει τον όρο Μακεδονία από την συσκευασία του

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και ποιος ασχολειται με το τι λενε σε αυτην την εκπομπη χαχαχα. Το γιωργο δεν τον φτανουν πουθενα και ο περισσοτερος κοσμος τον αγαπα πολυ κι αυτο φανηκε με το οτι ασχολουνται μαζι του παρα με τη νικητρια του παιχνιδιου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !