Είναι οριστικό! Κόβεται το «Sunday Live»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
8

Δεν έχουν σταματημό τα κοψίματα στο κανάλι του Αμαρουσίου. Μετά από τέσσερα live στον αέρα ο ΑΝΤ1 πήρε την απόφαση να κόψει  το «Sunday Live». Μόλις πριν από λίγο ενημερώθηκαν όλοι οι συντελεστές με πρώτους και καλύτερους τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά που παραμένουν και οι δυο κανονικά στο κανάλι. Η μεν πρώτη με το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Rouk Zouk» o δε δεύτερος με το ρόλο του στα «Χωρισμένα Παλικάρια».

Το κανάλι του Αμαρουσίου έκρινε ότι έδωσε κάθε περιθώριο στο σόου ωστόσο ο ανταγωνισμός ήταν πολύ απαιτητικός. Αν και έγιναν βελτιωτικές κινήσεις, τα ποσοστά τηλεθέασης αντί να ανέβουν έπεσαν ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα να κυμαίνονται γύρω στο 10%. Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από πολύ σκέψη και ενώ εξέτασαν όλες τις παραμέτρους, δεδομένων και των πολύ ακριβών τηλεοπτικών δικαιωμάτων που καταβάλλονται στο βρετανικό δίκτυο ITV.

Την επόμενη Κυριακή αντί για το 5ο live θα προβληθεί η avant premiere της νέας τουρκικής σειράς «Fazilet» που ήταν να ξεκινήσει τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 16.00.

tv24-Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. To dancing 13% χωρις survivor απεναντι και θερειται απο τα πιο δυνατα προγραμματα του καναλιου,και αυτο 11% ΜΕ survivor και το κοβουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ κρίμα!Ήταν μιά ευχάριστη εκπομπή κι απορώ πως δεν πήγε καλά. Δυστυχώς επιβεβαιώνεται για άλλη μιά φορά η επέλαση του τρας και της ανοησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ κριμα! Το χθεσινο live ηταν παρα πολυ καλο.. Μαλλον θα μεινουμε με ολα τα ριαλιτυ αν και μαλλον αυτη η τηλεοραση μας αξιζει. Μονο ξεκατινοασματα και τρας με εκπομπες που μπροστα τους η αννιτα φαινεται κλασεις ποιοτικοτερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εκπομπη ξεκινησε πολυ ασχημα και δυστυχως το κοινο δεν της εδωσε 2η ευκαιρια .. θα συμφωνησω στο οτι μας αξιζει η τρασιλα και η σπυροπουλου να κερδιζει ενα κρουασαν αλλα ας κανουμε καιενα σχολιο οτι εχθες η εκπομπη ηταν πολυ καλη .η μπεκατωρου τα σπασε . Αλλα οι 2 παρουσιαστες ειναι πολυ ανευροι και προσωπικα εμενα δε με κεντριζουν . Οκ το sunday live δεν πηγε αλλα δεν ακουω κανεναν να λεει πως το dancing επισης πατωνει. Κριμα για τον κοσμο που θα μεινει χωρις δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σορυ παιδια αλλα αν θελετε να μιλησετε για τρας θα πρεπει να συμπεριλαβετε κ αυτο μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ορίστε αν ακούγατε εκεί στον αντ1 τις ιδέες του Αρτεμιάδη για το σόου, τώρα δε θα το κόβατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λογικα ανωνυμοι και αγνωστοι (?) σχολιαστες ειστε και οι μονοι που το βλεπατε (?)
    αντε με τις υγείες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και εγώ το έβλεπα μου άρεσε η χημεία που είχαν οι δύο τους ωστόσο πιστεύω ότι την ευθύνη την έχει το κανάλι γιατί δεν γίνεται να το ανακοινώνεις από τον Αύγουστο για τον Οκτώβριο και τελικά όταν έρχεται ο Οκτώβριος ακούγεται ότι θα κάνει Νοέμβριο πρεμιέρα και στο τέλος σου λέει στο β μισό ποσό να περιμένει το κοινό δηλαδή και δηλαδή τι θέαμα έχει το σκουπίδι το Survivor σε σχέση με το Sunday live μιας και ήταν πιο άρτιο και σε έκανε να γελάς και να ξεχνιέται χαρείτε το σκουπίδι το Survivor και ότι τρασιλα υπάρχει στην τv και πετάξτε εκπομπές που πραγματικά αξίζουν γιατί ούτε ο σταθμός τους στήριξε όσο έπρεπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !