Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 17:00, το 3ο επεισόδιο της μηνιαίας εκπομπής «Stars System», είναι ένας οδηγός «επιβίωσης» για το μήνα Μάρτιο.

Η καταξιωμένη αστρολόγος Άση Μπήλιου θα αναλύσει όλες τις αλλαγές, που γίνουν στο πλανητικό σκηνικό τον επόμενο μήνα αλλά και πως αυτές θα επηρεάσουν βασικούς τομείς της καθημερινότητας όλων των ζωδίων.

Ο μαχητικός Άρης θα εγκατασταθεί στο φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου ήδη βρίσκεται ο αυστηρός Κρόνος και ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Όλες αυτές οι κινήσεις των πλανητών μαζί με τις δύο πανσελήνους, θα φέρουν προβλήματα, εμπόδια αλλά και εύνοια.     

Για να είμαστε λοιπόν προετοιμασμένοι, η Άση Μπήλιου θα εξηγήσει αναλυτικά για κάθε ζώδιο, ποιες είναι οι τυχερές ημερομηνίες αλλά και αυτές, που πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

«Πως τα ζώδια διεκδικούν μια θέση εργασίας» είναι το θέμα στα ξεκαρδιστικά σκετσάκια, όπου θα δούμε τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου να δίνουν το βιογραφικό τους για να πιάσουν δουλειά.

Η Κατερίνα Καραβάτου έχει το ρόλο της διευθύντριας μιας εταιρίας και ο Αλέξανδρος Τρανουλίδης αναδεικνύει τα ταλέντα αλλά και την «αχίλλειο πτέρνα» των 12 ζωδίων, που ενσαρκώνει. 

"Stars System": Σήμερα στις 17:00 στο STAR!1 σχόλιο:

Αν εχεις ιδεες είπε...

Σε τι νούμερα κινήθηκαν οι προηγούμενες εκπομπές της Άσης Μπήλιου στο Σταρ;