Αθηναΐς Νέγκα: Μιλά, για πρώτη φορά, για το "κόψιμο" του "Rodeo" και τις σχέσεις της με τον ΣΚΑΪ!

0

Λίγες ώρες μετά το κόψιμο του RODEO από τον ΣΚΑΪ, η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο "Happy Day" για τις εξελίξεις στην επαγγελματική της ζωή.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ανέφερε: «Όταν αλλάζει το πρόγραμμα, κόβονται εκπομπές. Αν διαβάσετε τα δημοσιεύματα τηλεοπτικού ρεπορτάζ, κανείς δεν αναφέρει ότι τα νούμερά μας ήταν προβληματικά. [...] Νομίζω ότι το "αντι-δελτίο" ήταν πάντα μία επιθυμία του ΣΚΑΪ να υπάρχει στο πρόγραμμά του, αλλά ξαφνικά άλλαξε η φιλοσοφία του ΣΚΑΪ. Από τον Παπαχελά και τις ενημερωτικές εκπομπές έφτασε να έχει έναν προσανατολισμό ακραία διαφορετικό. Θα μπορούσε να έχει και τον Παπαχελά αλλά και το Survivor, αλλά θα μπορούσε να έχει μία ισορροπία που στο νέο ΣΚΑΪ εγώ δεν τη βλέπω. Reality πολύ, εκπομπές εισαγόμενες αγορασμένες, καλό είναι να συμβαίνει αυτό, αλλά αλλάζει πολύ πρόσωπο ο σταθμός».

Για το μέλλον της συνεργασίας της με το ΣΚΑΪ, η Αθηναΐς Νέγκα είπε: «Εγώ έχω ένα συμβόλαιο, δεν είμαι μισθωτή. Χθες ήμουν πολύ σοκαρισμένη και στεναχωρημένη, δεν έχω κοιτάξει ακόμα τα δικαιώματά μου. Κανείς δεν με ενημέρωσε, μόνο ο Βαγγέλης. Όχι κάποιος από τον ΣΚΑΪ... Θέλω να πω και κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση, ότι όταν γέννησα κανείς δεν με πήρε να μου πει δυο ανθρώπινα λόγια. Με πήραν παλιοί μου εργοδότες, αλλά δεν με πήρε κανείς από τον ΣΚΑΪ. Επίσης, θα μπορούσαν να μου πουν ότι αλλάζει ο προγραμματισμός, να μη βιαστώ να έρθω στην εκπομπή. Γιατί κι αυτό θα ήταν ανθρώπινο, θα κρατούσε και ο Βαγγέλης την Ανθή για τις ημέρες που έμεναν και θα μπορούσε να λυθεί το πράγμα λίγο πιο απλά και φιλικά».

«Δεν ξέρω, δεν λειτουργώ νομικά. Η απόλυτη αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο για μένα τώρα να βρω μία άλλη δουλειά, γιατί με τον Βαγγέλη είχαμε ένα πρόγραμμα πιο ελαστικό που θα μπορούσε να με βοηθήσει να επανέλθω στη δουλειά» συμπλήρωσε η γνωστή δημοσιογράφος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !