Ο μεγάλος νικητής και ο μεγάλος χαμένος της χθεσινής Prime time...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
9
Ενδιαφέρον είχε η χθεσινή μάχη στην prime time, η οποία ανέδειξε μεγάλους νικητές και μεγάλους χαμένους. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει το "Survivor", το οποίο στο σύνολο 35,5%  και στο δυναμικό κοινό 36,1%.

Ικανοποιητική ήταν η επίδοση του "Ένας άλλος κόσμος" σε πρώτη τηλεοπτική προβολή με 13,7% και 16% στο νεανικό κοινό. Αξιοπρεπέστατη ήταν η πορεία του "Money Drop" με 10,6% και 10,1% αντίστοιχα.   Ο μεγάλος χαμένος της βραδιάς είναι ο ΑΝΤ1 με το δεύτερο επεισόδιο του "Sunday Live" να μην καταφέρνει να ξεχωρίσει, παρά το γεγονός πως είχε βασικό καλεσμένο τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Στο σύνολο σημείωσε 12% και στις ηλικίες 18-54 ποσοστό του 11,6%. 

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. το περιμενα οτι δε θα ξεπερνουσε το 12% το δευτερο επεισοδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τα χειρότερα σόου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κριμα παντως που δεν κανει καθολου καλα νουκερα το sunday live... Προσωπικα το βρισκω αρκετα ενδιαφερον και με χιουμορ. Νομιζω ελειπε απτην τηλεοραση. Βεβαια και το ενας αλλος κοσμος αξιζε αρκετα καλυτερα νουμερα.. Εχουμε ομως κατακλυστει απτα τηλεσκουπιδια reality δυστυχως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το 4xxx4 στη νεα του μερα και ωρα πως τα πηγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλε τι πάθατε ορέ´´;;;;;;!!!!
    Κλααααααά´μα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα . Πατωσε . Και εχθες ηταν πολυ καλυτερο απ την πρεμιερα . Η σολωμου ηταν υπεροχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η δεύτερη εκπομπή ήταν παρασάγγας καλύτερη από την πρώτη κ το ίδιο ισχύει και για Ζέτα Νίκο. Κρίμα. Χτες είχε ροή είχε κέφι είχε πλάκα πολύ γέλιο(κυριως με Σολωμού). Αν είχε ξεκινήσει με τη δεύτερη εκπομπή θα είχε κάνει καλή εντύπωση και θα το περίμενε ο κόσμος
    Δυστυχώς η κακή πρεμιέρα έριξε και τη συνέχεια. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο κόσμος το είδε πάλι τη δεύτερη Κυριακή αλλά του άρεσε λιγότερο. νομίζω ότι ούτε καν πάτησαν τον Αντ1 στο τηλεκοντρόλ. Προσωπικά βλέποντάς το σκέφτηκα ότι το 20% το έχει για πλάκα κι ίσως 25%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια τρομερά κακή αντιγραφή του "Πολύ την Κυριακή" με δύο παρουσιαστές που ενώ έχουν χημεία φαίνεται ότι τους λείπει αυτό που χρειάζεται για ένα τέτοιο σόου. Πιστεύω ότι αν το παρουσίαζε ο Αρναούτογλου κάτω από 20% δεν θα έπεφτε ούτε αν έπαιζαν ξύλο στο survivor.
    Τώρα για το survivor τι να πω; Παρόλο που φέτος δεν έχει παίχτες με τους οποίους μπορείς να ταυτιστείς γιατί σχεδόν όλοι είναι με μπράτσα και κοιλιακούς, αλλά και μέχρι στιγμής δεν έχει εντάσεις, τσακωμούς, κλίκες, στοχοποίηση κάποιου όπως πέρυσι με τον Ντάνο και διάφορα άλλα που τραβάνε, καταφέρνει και πιάνει 30+. Πραγματικά απίστευτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μονο ο Λάτσιος πίστεψε σε αυτο το σόου κ στον Μουτσινά (που οτι κ να κανει παει άπατο) κ προφανώς έπεσε εξω οπως κ σε πολλα αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !