Μία συγκινητική ιστορία μοιράστηκε στην πρεμιέρα του Power of Love ένας εκ  των έξι ανδρών που συμμετέχουν στο παιχνίδι, καθώς αποκάλυψε on camera ότι είναι υιοθετημένος.
Συστήνοντας τον εαυτό του στις έξι γυναίκες παίκτριες, ο Κωνσταντίνος, που ζει στην Αθήνα, εξομολογήθηκε ότι έχει καταγωγή από την Κέρκυρα, ωστόσο, δεν έχει επαφές με το νησί καθώς υιοθετήθηκε όταν ήταν ενός έτους.
«Γεννήθηκα στην Αθήνα. Η βιολογική μητέρα μου κατάγεται από την Κέρκυρα. Δόθηκα για υιοθεσία όταν ήμουν ενός και το έμαθα στα δεκαέξι μου… Ήταν μια ολόκληρη διαδικασία, άρχισε στα 14 και μου το είπανε σταδιακά. Εντάξει, υπάρχουν γυναίκες παρένθετες, μετά υπάρχουν γυναίκες που κάνουν παιδιά και τα μεγαλώνουνε και μετά ήρθε ο ντουβρουτζάς», ανέφερε ο 25χρονος παίκτης.
Με φανερή τη συγκίνησή του, εξομολογήθηκε πως «υπήρχε πολύ bullying από τους φίλους μου. Εγώ δεν το ήξερα τότε, αλλά αυτοί το ξέρανε επειδή είχαμε πολύ κουτσομπόλες μητέρες στη γειτονιά μου», αλλά και ότι είδε για πρώτη φορά την βιολογική του μητέρα πριν από τέσσερα χρόνια, με τον βιολογικό του αδερφό να κινεί τη σχετική διαδικασία.
Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Κωνσταντίνος:
Πηγή:Peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...