Ooh la la! Αυτά είναι τα τρία πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τη Σάσα Σταμάτη

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
«Έρχεται  η Σάσα Σταμάτη στον ΣΚΑΪ …. Ooh la la!» έγραφε το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σταθμός πριν από λίγες μέρες για τη γνωστή δημοσιογράφο. Η Σάσα είναι έτοιμη για το πρώτο της τηλεοπτικό βήμα από τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή, και προετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για την πρεμιέρα της.

Το Ooh la la! θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ το ερχόμενο Σάββατο στις 14:30. Για δύο ώρες θα κρατά παρέα στους τηλεθεατές με ενδιαφέροντα θέματα από τη showbiz -και όχι μόνο-, αλλά και με καυστικά σχόλια και κριτική από τη Σάσα Σταμάτη και ακόμα τρία πρόσωπα.

Ο Δημήτρης Μηλιόγλου ήταν ο πρώτος σίγουρος της ομάδας, καθώς πέρασε αυτόματα από Εδώ… εκεί, στη νέα εκπομπή του καναλιού. Η Β’ Μις Κύπρος 2012, Γεωργία Γεωργίου, το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από την Ελληνοφρένειας είναι το δεύτερο πρόσωπο που θα καθίσει στο πάνελ.

Αυτός που θα ολοκληρώσει τη σταθερή παρέα -θα μπαινοβγαίνουν αρκετοί δημοσιογράφοι ως καλεσμένοι- είναι σύμφωνα με πληροφορίες μας ο γνωστός δημοσιογράφος Παναγιώτης Τάτσης.

Η πρώτη γενική πρόβα έγινε χθες, Τετάρτη και όλοι οι συνεργάτες βρίσκονται επί ποδός, καθώς απομένουν μόνο δύο μέρες για την πρώτη καλησπέρα.

zappit.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Περιμενα πιο δυνατη ομαδα για να χτυπησουν τα αποκαλυπτικα ,εχουν τη πιο ταιριαστη παρουσιαστρια αλλα δυστυχως στην ομαδα δειχνουν να απετυχαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !