Mediatown: Τα νέα λάθη και οι αποκαλύψεις για τη νέα σεζόν...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
11
Εδώ βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα το "Mediatown", που άλλοι αγαπάτε και άλλοι μισείτε. Και οι δύο κατηγορίες αναγνωστών είναι ευπρόσδεκτοι...

Για δεύτερη φορά θα ασχοληθούμε σε αυτή τη στήλη με τον ΑΝΤ1 και τις εξελίξεις στο κανάλι αυτό. Όχι ότι έχουμε κάποια εμμονή, αλλά αντιλαμβάνεστε πως αυτή την περίοδο μόνο στο κανάλι του Αμαρουσίου υπάρχουν εξελίξεις και ανατροπές. Ο ανταγωνισμός κινείται σε ήρεμα επίπεδα και δεν αγχώνεται και πολύ, αφού όλοι κατά κάποιο τρόπο είναι νικητές.

Στον ΑΝΤ1 τα πράγματα δεν είναι καλά. Και αυτό είναι μία πραγματικότητα, που κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί και είναι κάτι που συζητιέται έντονα και μεταξύ τηλεθεατών. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να επαναλάβουμε τα ίδια με την άλλη φορά (δες εδώ), αλλά θα ασχοληθούμε με τις τελευταίες εξελίξεις και θα σας δώσουμε και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις πρώτες κουβέντες που γίνονται στον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν.



Αρχικά, για ακόμη μία φορά το συγκεκριμένο κανάλι έπεσε στη γνωστή παγίδα, το ότι κάτι που πηγαίνει καλά σημαίνει πως και κάτι αντίστοιχο θα έχει ανάλογη επιτυχία στο μέλλον. Αυτό συνέβη με την prime time του. Το "Anne" είχε μία ικανοποιητική πορεία (και όχι δεν σάρωσε όπως υποστηρίζουν κάποιοι, αφού τερμάτισε μόλις στην τρίτη θέση) και έτσι στον ΑΝΤ1 πίστεψαν και ότι μία νέα τούρκικη σειρά θα έχει ανάλογη πορεία. Δεν σκέφτηκαν, όμως, πως το πρώτο σάρωσε είχε καλές επιδόσεις για δύο σημαντικούς λόγους: Πρώτον, έπαιζε μόνο του για μία εβδομάδα σε περίοδο εορτών και μπόρεσε να αποκτήσει κοινό και δεύτερον, ήταν μία συγκλονιστική σειρά που και ακόμα οι αιώνιοι εχθροί της τούρκικης μυθοπλασίας, μπορούσαν να παραδεχθούν τα πολλά θετικά της στοιχεία.

Τα "Μικρά Εγκλήματα" είναι ένα απλό τούρκικο σήριαλ και η μόδα αυτών έχει επηρεάσει ανεπιστρεπτί. Εφόσον, το  αριστούργημα "Anne" είχε ταβάνι στην τηλεθέαση, είναι αναμενόμενη η πορεία ενός νέο συνηθισμένου τούρκικου σήριαλ που αντιμετωπίζει αυτόν τον έντονο ανταγωνισμό. Τα γράφαμε και επιβεβαιωθήκαμε. Η απόφαση να "παγώσει" το "Game of love" και να μην δοθεί πράσινο φως σε ελληνικές σειρές, μόνο ζημιά μπορεί να προκαλέσει. Ο κόσμος θέλει πρωτότυπο και σύγχρονο ελληνικό πρόγραμμα και όχι εύκολες λύσεις. Ο ΑΝΤ1 διάλεξε το "εύκολο", αφού δεν θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια να αγοράσεις από το καλάθι του σουπερμάρκετ ένα τούρκικο πρόγραμμα. Πώς περίμενε ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να ανταγωνιστεί με αξιοπρέπεια τη σκληρή δουλειά που έχει "πέσει" στον ανταγωνισμό; Αν η τηλεθέαση της σειράς δεν ανέβει (πράγμα πολύ δύσκολο), το κόψιμο θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένο και εκεί θα κριθούν και τα αντανακλαστικά του καναλιού για το τι μπορεί να τοποθετήσει στη θέση του.



Την ίδια, ώρα το "Κάτι χωρισμένα παλικάρια" σημειώνει αρνητικά ρεκόρ. Σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για το συγκεκριμένο σήριαλ, αφού αυτό είναι άψογο σε επίπεδο ερμηνειών, σεναρίου και σκηνοθεσίας. Το κακό έγινε με τον κακό προγραμματισμό. Οι απότομες αλλαγές σε μέρες, ώρες και συχνότητα δημιούργησαν τέτοια σύγχυση στο τηλεοπτικό κοινό, που και πολλοί γνωστοί αλλά και εγώ προσωπικά προτιμούμε να παρακολουθούμε τη σειρά στο webtv του σταθμού. Όταν κάτι πάει καλά, δεν το πειράζεις με τίποτα. Ήταν τελείως αδικαιολόγητη και η μετακίνηση του σήριαλ τον Δεκέμβριο, αφού στο slot 11-12 χτυπούσε 25αρια και ήταν μία πολύ δυνατή εναλλακτική για εκείνη την ώρα. Κρίμα, κρίμα και πάλι κρίμα. Αν τα νούμερα δεν ανέβουν, τουλάχιστον θα έχει κρατήσει ο ΑΝΤ1 μία ισχυρή σειρά στη βιβλιοθήκη του, που θα μπορούσε το καλοκαίρι να την προβάλλει και να σαρώσει.


Και πάμε στο θέμα των ημερών, που είναι το κόψιμο του "Sunday Live" στο 4ο επεισόδιο. Από την πρώτη μέρα τονίσαμε πως το συγκεκριμένο σόου δεν έχει πολλά περιθώρια να πάει καλά, όσο διαθέτει στοιχεία που δεν είναι ανατρεπτικά. Κάθε ενότητα της εκπομπής αυτής θα μπορούσε να είναι ένα ένθετο σε πρωινή εκπομπή, όπως το καραόκε, οι φάρσες, τα παιχνίδια μέσω skype, οι ερωτήσεις με σκοπό την απόκτηση δώρων. Ήταν αδύνατον όλα αυτά να "χτυπήσουν" ένα ριάλιτι υπερπαραγωγή σαν το "Survivor". Πάντως, είμαι από εκείνους που πιστεύω ότι η εκπομπή θα μπορούσε στη συνέχεια να ανεβάσει στροφές, αρκεί να μην έπαιζαν στα σίγουρα "νερά" και ξέφευγαν από την πεπατημένη, όπως έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το "Πολύ την Κυριακή". Καμία σχέση δεν είχαν αυτά τα δύο σόου, αφού σε αυτό του Mega, η μία έκπληξη διαδεχόταν την άλλη και υπήρχε αγωνία κάθε εβδομάδα για το τι θα σκαρφιστεί η παραγωγή και ο παρουσιαστής. Και για να μην είμαστε άδικοι, είναι ανήθικο να χρεώνονται την αποτυχία ο Νίκος και η Ζέτα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το "Sunday Live" με τον Γρηγόρη δεν θα πήγαινε πολύ καλύτερα.



Και πάμε τώρα να σας δώσουμε κάποιες ειδήσεις που μάθαμε από πολύ έγκυρη πηγή μέσα στον ΑΝΤ1. Να τονίσουμε πως δεν έχει παρθεί καμία απόφαση και πως ότι μεταφέρουμε είναι συζητήσεις και πρόχειροι σχεδιασμοί κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Φαίη Σκορδά μένουν κανονικά στη θέση τους. Στην εκπομπή "Το Πρωινό", όμως, θεωρείται δεδομένο πως θα αναζητήσουν κάποιο πρόσωπο που να έχει ιδιαίτερο κύρος και πολύ αιχμηρή άποψη που να προκαλεί ντόρο, διότι διαπίστωσαν πως μόνο έτσι το gossip μπορεί να ανεβάσει τα νούμερα (Λέτε πάλι να δούμε την παρουσιάστρια να προσπαθεί να "ψήσει" τον Νίκο Μουτσινά;).

Καμία απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα για το "Ρουκ Ζουκ", όμως τα χαμηλά νούμερα της τελευταίας περιόδου δεν δίνουν πιθανότητες στη συνέχιση του. Όπως και να χει, η Ζέτα μένει ΑΝΤ1 με κατά πάσα πιθανότητα διπλό πόστο (σε σειρά, αλλά και σε εκπομπή χωρίς να αποκλείεται κάποιο νέο λαμπερό βραδινό σόου ή νέο τηλεπαιχνίδι στις 3 το μεσημέρι). Η Μαρία Μπεκατώρου συνεχίζει με το "Still Standing", ενώ περιμένουν να δουν πως θα τα πάει το νέο τούρκικο στο 4-6. Αν τα πάει καλά, σημαίνει πως θα επιχειρήσουν να "χτίσουν" τη συγκεκριμένη ζώνη με τέτοιας τυπολογίας προγράμματα, αλλιώς θα αναζητήσουν άλλα φορμάτ προσπαθώντας να δημιουργήσουν κάτι πιο ενδιαφέρον και ιντριγκαδόρικο από το "My style rocks" και το "Shopping Star".

Ο Γιώργος Λιάγκας μένει ΑΝΤ1, χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαριστεί τι θα κάνει ακριβώς. Κάποιοι υποστηρίζουν πως θα αναλάβει διοικητικό ρόλο στο κανάλι, άλλοι πως θα επιστρέψει το "Late night" (αυτό δεν φαίνεται και πολύ πιθανό μετά την τελευταία εξέλιξη με τον Αντώνη Κανάκη), άλλοι πως θα "κλειδώσει" στο 7 με 8 με infotainment με έμφαση στο σχόλιο και άλλοι πως θα αποκτήσει πιο στενή συνδεδεμένη σχέση με την ενημέρωση. Το πιθανότερο πάντως είναι το 7 με 8, διότι στο κανάλι θεωρούν πως μόνο ένα δυνατό ζωντανό πρόγραμμα με ποικιλία στην πληροφορία και καυστική προσέγγιση θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Και ο Γρηγόρης μένει ΑΝΤ1! Ο Γιάννης Λάτσιος του πρότεινε πολλά concept, αλλά εκείνος βρίσκεται στη φάση που θέλει να δημιουργεί ο ίδιος τηλεοπτικά προγράμματα, όπως τα πετυχημένα "Καρντάσιανς". Κάτι τέτοιο "ψήνει" και δεν αποκλείεται να το δούμε και τη φετινή σεζόν.  Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα εγκαταλειφθεί τόσο εύκολα από τον ΑΝΤ1 και οι καλά γνωρίζοντες λένε πως θα αναζητηθεί ένα τηλεπαιχνίδι, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Σχεδόν σίγουρη θεωρείται και η παρουσία της Δούκισσας Νομικού στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, ενώ δεδομένη θέση στο πρόγραμμα του καναλιού έχει και ο Γιώργος Μαυρίδης.

Το "Game of love" είναι η πρώτη προτεραιότητα για του χρόνου και δεν αποκλείεται να καταλύπτει τη late night ζώνη του σταθμού για δύο φορές την εβδομάδα, όταν δεν θα απασχολείται ο Αντώνης Κανάκης.

Όσον αφορά τη μυθοπλασία, επιθυμούν να εντάξουν στο πρόγραμμα μία δυνατή δραματική-αστυνομική-ερωτική σειρά, με τα ονόματα των Δημήτρη Αρβανίτη και Ρένα Ρίγγα να φιγουράρουν ως τα επικρατέστερα. Ακόμη, θέλουν να έχουν 3-4 νέες σειρές, με δεδομένες τις παρουσίες των σεναριογράφων Τίνα Καμπίτση και του διδύμου Ρίσβα-Σακαλή, ενώ σε συσκέψεις έχουν ακουστεί και τα ονόματα του Αλέξανδρου Ρήγα και του Πάνου Αμαραντίδη.

Ακόμη, με αγωνία περιμένουν να δουν πως θα κινηθεί το "Celebrity game night" και οι "Δέκα μικροί Μήτσοι" για να παρθούν αποφάσεις για τη νέα σεζόν. Τέλος, να σημειώσουμε πως ο Μάρκος Σεφερλής μπορεί να αποτελέσει και το δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν είτε με νέα νέα σειρά, είτε με νέα εκπομπή/σόου.


Αυτά λοιπόν και για σήμερα! Αξίζει να σχολιάσετε και να καταθέσετε τη δική σας άποψη κάτω από τη στήλη. Όλα τα σχόλια εγκρίνονται, αρκεί το λεξιλόγιο να είναι προσεγμένο και να διατηρείται ένα επίπεδο στη συζήτηση...

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πάλι συνεχίζουν με λόγια και υποσχέσεις αλλά αποφάσεις δεν βλέπω να παίρνουν! Δεν είναι δυνατόν ένας μεγάλος σταθμός σαν τον Αντ1 να έχει ένα τόσο κενό πρόγραμμα. Αντί δε να εμπλουτίσει ουσιαστικά το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, αδειάζει και αυτό που είχε τις καθημερινές. Σίγουρα δεν τους τιμάνε ούτε τα 2 Τούρκικα σήριαλ κάθε μέρα.

    Επίσης, δεν βλέπω κάτι φρέσκο ανάμεσα σε αυτά που υπόσχονται! Ούτε κάποιο φρέσκο πρόσωπο, ούτε κάποια φρέσκια ιδέα, οπότε μυρίζομαι και πάλι κάποια σειρά σαν τις χιλιοπαιγμένες που είδαμε στο παρελθόν.

    Ας κάνουν κάτι απλό και ευφάνταστο στην τελική. Ας κάνουν εκπομπές στην διάρκεια της ημέρας και ας είναι και κάτι απλό αλλά φτιαγμένο με όρεξη. Μας τα έπρηξαν με τις τεράστιες παραγωγές που τελικά στήνονται στο πόδι και πάνε άπατες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ANT1 φέτος τα έχει χειριστεί όλα λάθος από τον προγραμματισμό μέχρι και τα consept που επέλεξε .Το δίδυμο Μουτσινάς-Μακριπούλια δεν με έπεισε ποτέ όσο και αν επιμένατε όλοι εσείς ότι θα ήταν μια καλή τηλεοπτική πρόταση στο θέμα χημείας διότι το χιούμορ αυτό είναι συγκεκριμένο και για να το αντιληφτείς είναι δύσκολο και αυτό φαινόταν από τις συνεντεύξεις που είχαν βρεθεί μαζί το χιούμορ μεταξύ φίλων μερικές φορές έχει ένα συγκεκριμένο κώδικα επικοινωνίας που είναι αντιληπτό μόνο από τους ιδίους και αυτό έγινε και σε αυτή την περίπτωση. Στην θεματολογία συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ήταν προιναδικου αλλά είχαν και προβλήματα στους καλεσμένους το να καλείς μόνο οικεία και φιλικά πρόσωπα να τσαλακωθούν για τη πρόκειται για εκπομπή τσαλακώματος ξινίζει λίγο τον τηλεθεατή και τα θεώρει όλα αυτά λίγο στημένα και αυτό ήταν κάτι που επηρέασε το τηλεθεατή να αλλάξει κανάλι. Για μένα ο αντ1 δεν είχε στην παράγωγη ανθρώπους με πρωτότυπες ιδέες για τη από το δίδυμο είναι λιγάκι χλομό και δεν τους είδα και πολύ να έχουν ασχοληθεί με το consept είναι και αυτοί της λογική ς ντυνόμαστε βαφόμαστε γελάμε παρουσιάζουμε και να μην ασχοληθούμε… και απαιτούμε νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γενικα ο ΑΝΤ1 πάσχει από ενα "συνδρομο μεγαλειου", θεωρώντας πως είναι πρωτο καναλι ο,τι και να γινει και το κοινο θα καταναλωνει ο,τι και να του προσφερει, ακομη και προχειρο ή ξαναζεσταμενο φαγητό.
    Αυτα μπορει να ισχυαν... last year. Σε άλλες εποχές.

    Πλεον δεν υπαρχει μεγαλο καναλι ή μικρό κανάλι. Υπαρχουν προγραμματα.
    Αυτα ψαχνουν οι -οποιοι- τηλεθεατες. Παλια, το καθε καναλι ειχε το κοινο του. Υπηρχαν οι μανιακοι του MEGA, οι κολλημενοι στον ΑΝΤ1 και... οι υπολοιποι.
    Αυτα ομως ανηκουν στο παρελθον. Πλεον, το concept αλλα ισως και τα προσωπα του ΑΝΤ1 δεν αφορουν κανεναν, οπως αποδεικνυεται (πλην εξαιρεσεων).

    Ο ΑΝΤ1 πρεπει να ξαναεφευρει τον εαυτό του, αλλαζοντας τα ΟΛΑ και κανοντας υπομονη 1 σεζον μεχρι να συνηθισουν οι τηλεθεατες τις αλλαγες. Αλλιως θα σερνεται θυμουμενος τα περασμενα μεγαλεια...

    Ας βαλει ανθρωπους τύπου Κανάκη να ερευνήσουν νεες επιλογες προγραμματος που θα αφορουν νεωτερους ανθρωπους και θα δινουν ενα νεο στιγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για φέτος είναι φανερό ότι έβαλαν τα χεράκια τους κι έβγαλαν τα ματάκια τους. Πιστεύω ότι θέλουν να τελειώσει αυτή η σεζόν αρκετά γρήγορα. Τώρα όσον αφορά τη νέα σεζόν πρέπει να έχουν πολύ γρήγορα αντανακλαστικα. Κατά τη γνώμη μου πρέπει από το καλοκαίρι να ξεκινήσει πολύ γερό προμόσιον με ταυτόχρονη προσοχή στο πρόγραμμα και όχι πασαλύματα όπως άλλες χρονιές. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας σταθμός με τέτοιο αρχείο και ιστορία να βλέπει την πλάτη του ALPHA και του ΣΚΑΙ τα καλοκαίρια.Στη συνέχεια πρέπει το νέο πρόγραμμα να ξεκινήσει πριν από τους άλλους σταθμούς και όλο μαζί ταυτόχρονα, όχι σίγα σιγά μέσα σε ένα μήνα όπως άλλες χρονιές. Το ίδιο ισχύει και για το δεύτερο μισό της σεζόν και όχι να πιάσουμε Μάρτη όπως φέτος. Όσον αφορά τις νέες σειρές που θέλουν να εντάξουν πρέπει να έιναι πολύ προσεκτικοί και στην επιλογή των ηθοποιών και στην υπόθεση που θα έχει η κάθε μία. Για την ζώνη 4-6 είμαι αντίθετος στην επιλογή τούρκικου σήριαλ αλλά γενικά για κάτι δραματικό, καθώς αυτές οι ώρες είναι ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης των οικογενειών και προτιμούν κάτι ευχάριστο και χαλαρό. Ένα καλό σόου/τηλεπαιχνίδι πιστεύω θα ήταν καλύτερο. Για τα Σαββατοκύριακα πρέπει επιτέλους να γίνει ένα σταθερό πρόγραμμα και όχι όπως τόσα χρόνια, δηλαδή κάθε Σαββατοκύριακο να έχει διαφορετικό προγραμματισμό. Κάτι τελευταίο που θέλω να αναφέρω είναι το ξένο πρόγραμμα του σταθμού, πρέπει επιτέλους να αλλάξουν εταιρία παραγωγής ξένων ταινιών. Από την αρχή δεν μου άρεσε η επιλογή της Paramount από τον ΑΝΤ1, μου φαίνετε παράλογο να έχεις συμφωνία με τη FOX και να την αφήνεις για να πας σε κάτι κατώτερο, κάτι το οποίο φαίνετε από τα νούμερα τηλεθέασης των ταινών που προβάλλοντε καθώς και από το παγκόσμιο box office. Η πιο προσεκτική επιλογή ξένων ταινιών και η επανεμφάνιση ξένων σειρών στο σταθμο πιστεύω θα είχε ένα θετικό πρόσημο στην τηλεθέαση.
    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και στο τελος δε θα βγουν ουτε τα μισα. Και τι ειναι αυτο το πραγμα να μιλαμε για τη νεα σεζον οταν εχουμε ακομα τεσσερις μηνες και εισαι στην τριτη η τεταρτη θεση . Εχεις ενα ντανσινγκ που πατωνει αλλα με μια εξαιρετικη οικοδεσποινα και ενα πολλα υποσχομενο μαγειρικο ριαλιτι που αν ειναι οπως το ξενο θα σαρωσει πιο πολυ απ το μαστερ σεφ. Προσεξε τη σκορδα που ολο και πεφτει και δεν το λεει κανεις και κανε κατι . Μου φαινεται πως ο αντ1 εχει χασει στα ματια μας το οτι ειναι πρωτο καναλι γι αυτο και ολες αυτες οι αποτυχιες. Συν το οτι ενα προγραμμα θα μπορουσε να παει καλα(bachelor) και το παγωνεις . Λυπαμαι δε φταιει μονο ο τουρκος αλλα φταιει και η ασχετοσυνη των υπευθυνων προγραμματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν μετά τη φετινή τραγική πορεία του αντ1, σκέφτονται οι ιθύνοντες να κρατήσουν πρόσωπα φθαρμένα (Λιάγκας, Γρηγόρης, Μουτσινάς) ή να δώσουν πάλι ένα "λαμπερό σόου" στη Μακρυπούλια ή να αναθέσουν νέα σειρά στον Αλέξανδρο Ρήγα, τότε λυπάμαι, αλλά δεν έχουν καταλάβει τίποτα... Θα ήθελα, επίσης, και ένα κείμενο για τις αιτίες της πτώσης του πρωινού και της Σκορδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανωνυμε 3:02 επιτρεψε μου να σου απαντησω εγω σαν τηλεθεατης . Απορω και γω τι δεν καταλαβαινουν . Ο κοσμος εχει αρχισει να γυρνα την πλατη σε ολους. Ο γρηγορης για μενα εξαιρειται ηταν πολυ καλος στο nomads καιστη βραδινη. Ο λιαγκας για μενα το χασε απο την επαρση του και τωρα το κοινο το κοινο του γυρνα την πλατη. Οσον αφορα το πρωινο το σημειωσα κ γω αλλα κανεις δεν το.σχολιαζει . Μαλλον επειδη ειναι πρωτη . Αλλο ομως να σαι πρωτη με 18 κ αλλο με 28. Γι αυτο φταιει το πανελ που ειναι ο ενας χειροτερος απ τον αλλον (θεμης και τσουρος ειδικα). Αλλα και η ιδια η φαιη φαινεται οτι στις συνεντευξεις δεν το χει καθολου
    .ασε που καλει προσωπα που δεν ξερει τιποτα για αυτα ουτε την ενδιαφερει να ψαξει κατι . Συν το γεγονος οτι ασχολουνται με ντανσινγκ που δεν τραβαει και οχι με survivor. Οταν παιζοταν το nomads υποστηριζαν τοσο πολυ αλεξανδρου μαντω και γενικα τον κοσμο του ομιλου παρα το γεγονος οτι ο κοσμος δεν τους πηγαινε . Λιγο η φαιη πηγαινε να το σωσει λεγοντας πως ειναι με το μαυριδη αλλα εκανε μπαμ.οτι δεν το ειχε δει ποτε της το παιχνιδι και απλα η της τα λεγαν η διαβαζε τουιτερ. Αρα κανενα ενδιαφερον στο σχολιασμο κανενα ενδιαφερον στα προσωπα καμια ενδιαφερουσα συνεντευξη . Αρα ο.τι κανει το κανει η φαιη με τη γλυκυτητα της .. Εγω πιστευω οτι πρεπει αν θελουν να δουν αποτελεσμα να δουν σοβαρα γιατι ο κοσμος τους γυρνα την πλατη και γιατι προτιμα τα σκουπιδια του σκαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά ο τελευταίος ανώνυμος σχολιαστής γράφει εξαιρετικά άρθρα στη στήλη του εδώ μέσα
    Θεούλης 🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το βασικό λάθος του αντ1 ειναι οτι δεν ειχε ενα προγραμμα για το β μισο. Οσο ετοιμο και πληρες ηταν το προγραμμα που βγηκε στον αερα το α μισο και τον εκανε νικητη της περιοδου αυτης τοσο ανετοιμο αργοπορημενο ειναι το προγραμμα του β μισου. Στην μανια του να ξαναπαρει την πρωτια το α μισο αφησε τελειως στον αερα το β μισο. Κριμα παντως γιατι καηκαν και πηρε η μπαλα προγραμματα που για μενα αξιζαν οπως το sunday live (κραξτε με αλλα το προτιμω απλα ριαλιτυ και την τρασιλα που σερβιρεται)
    Ασχετο αλλα εκαψε και τοσο ωραια τρειλερ. Νομιζω οτι φετος ειχε τα απτα καλυτερα και πιο καλογυρισμενα τρειλερ που εχουμε δει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άγγελε, γράφεις πολύ ωραία, στρωτά και κατανοητά. Ίσως με κάποιες εμμονές μερικές φορές (σύγκριση survivor-nomads) κλπ. Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να γράψεις και για το πρωινό που δεν πάει πολύ καλά φέτος, αλλά και για την Κουτσελίνη και την εκπομπή της. Συμφωνείς με τη θεματολογία της (θάνατοι, δήθεν μυστήρια, εκμετάλλευση ανθρώπινου πόνου κλπ); Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !