Απόλυτη ανατροπή! Αποχώρησε οικειοθελώς από το #MasterChefGR!

0

Άλλη μία οικειοθελή αποχώρηση είχαμε στο "MasterChef", καθώς η Μάγκυ Ταμπακάκη αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας του παιδιού της, αφού πρώτα το συζήτησε με τους συμπαίκτες της.

«Ήθελα να σας μιλήσω για ένα θέμα που έχει προκύψει. Κάποιοι το ξέρουν κάποιοι όχι. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το παιδί μου. Αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τις τελευταίες μέρες, έχει χρειαστεί να νοσηλευτεί... Είναι μια δύσκολη απόφαση διότι δεν είναι εύκολο για μένα, γιατί ο διαγωνισμός αυτός ήταν όνειρο ζωής και μία τέτοια απόφαση είναι κάτι που με κάνει να νιώθω άσχημα, αλλά κάποιες φορές στη ζωή έρχεσαι αντιμέτωπος με διλήμματα σημαντικά... Τι να κάνω έτσι ώστε να είναι το παιδί μου καλύτερα και να μπορέσω πιθανόν να μην παρατήσω το όνειρό μου...» είπε αρχικά η ίδια.

Στη συνέχεια, δε και αφού συζήτησε με τους συμπαίκτες της, αποφάσισε να αποχωρήσει, δηλώνοντας: «Ήταν μονόδρομος, το παιδί μου είναι σίγουρα πάνω από όλα... Δεν θα μπορούσα ποτέ να επιλέξω κάτι άλλο, εκτός από την υγεία του παιδιού μου... Μπορεί και να ήμουν εγώ η νέα Ελληνίδα Master Chef, αλλά δυστυχώς τα πράγματα αλλάζουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Κλείνω την πόρτα πίσω μου και αφήνω ένα μεγάλο όνειρο.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !