#MasterChefGR: Απίστευτο ξέσπασμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου κατά διαγωνιζόμενης!

0

Xθες το βράδυ, το MasterChef επέστρεψε. Στο τεστ δημιουργικότητας του χθεσινού επεισοδίου, ο Σελίμ Σελτζούκ, ως νικητής του Mystery Box, επέλεξε με τι υλικό θα μαγειρέψει ο κάθε παίκτης. Για την Γωγώ Κωστάκη διάλεξε ψαρονέφρι, το αποτέλεσμα όμως που έβγαλε η ίδια, δεν ήταν το καλύτερο.

Η 26χρονη διαγωνιζόμενη μαγείρεψε ψαρονέφρι με πουρέ σελινόριζας και τοπιναμπούρ, ωστόσο, κάτι έλειπε από το πιάτο. «Για την απουσία κάποιας σάλτσας, τι έχεις να πεις;», ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και πήρε την απάντηση από τη Γωγώ: «Σκεφτόμουν να κάνω ένα αυγολέμονο, αλλά δεν έκανα».

Αυτό, όμως, δεν άρεσε καθόλου, μα καθόλου, στον διακεκριμένο σεφ, ο οποίος της είπε: «Τι θες να κρίνουμε Γωγώ, το πιάτο; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξεκινάς να κάνεις ένα πιάτο, γνωρίζοντας ότι χρειάζεται μια σάλτσα, κι έτσι ελαφρά τη καρδία λες “δεν θα βάλω σάλτσα”. Και θέλω να σου πω ότι δεν έχει να κάνει με το πιάτο, πιο πολύ με ενοχλεί η αδιαφορία σου. Έτσι το εισπράττω, ως αδιαφορία, παρά αν το ψαρονέφρι είναι καλό ή κακό».



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !